Werken bij Detron

Servicedeskmedewerker

De klant verrassen door in no-time een vraag te beantwoorden of een issue op te lossen. Dat is waar jij (en onze klant) vrolijk van wordt.

Raamsdonkveer | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

De ambitie die je deelt als servicedeskmedewerker

Je hebt feeling of interesse in IT- UC en wil je graag verder ontwikkelen. Door de grote diversiteit aan vraagstukken van de klant leer je in deze functie elke dag bij. Daardoor groeit jouw deskundigheid en word je nog beter in jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid. Je begint als 1e lijn servicedeskmedewerker, maar krijgt de mogelijkheid om door te groeien naar een 2e of 3e lijn.

  • Het aannemen, vastleggen en oplossingen van (service) vraagstukken over Unified Communication zoals Skype for Business en Mitel Micollab geeft jou energie.
  • Je hebt oog voor detail als het gaat om het monitoren van serviceomgevingen.
  • Teamspirit is voor jou belangrijk. Door de samenwerking met collega’s stem je afspraken goed af en lopen de processen gesmeerd.
  • Het bedenken en voorstellen van verbeteringen om het serviceproces nog beter te laten verlopen vind jij leuk om te doen.

 

De ervaring die je deelt

​​Als servicedeskmedewerker speel je kort op de bal en kun je direct inspelen op de vragen die
je krijgt. Weet je het toch even niet? Dan weet je de weg naar collega’s goed te vinden en draag je zorg dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen. ​​

Naast dat je zelfstandig, analytisch en gestructureerd bent, heb je minimaal MBO+ denk en werkniveau en 0-2 jaar werkervaring.

Ben je bekend met de ITIL Foundation certificering en heb je al ervaring op het gebied van Unified Communication producten? Dan moeten we zeker kennismaken!

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende praktijkopdrachten, uitgebreide vakkennis van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning en een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5
werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!