Werken bij Detron

Cloud Solution Architect

Het ontwerpen van de ultieme cloud- architectuur, dat is helemaal jouw ding! Met jouw ontwerp laat je dan ook directe meerwaarde zien en zorg je ervoor dat IT dé drijfveer wordt voor de bedrijfsvoering van de klant.

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Didier

Didier Jabroer, Recruiter
T: 0651715269
LinkedIn

De ambitie die je deelt als Solution Architect

Jij bent iemand die helemaal thuis is in de wereld van technische infrastructuren met de focus op Microsoft Office 365 en Azure. Daarnaast kom je te werken in ons ‘technische hart’ waar je veelal te maken zult gaan krijgen met nieuwe (technische) ontwikkelingen welke van invloed zijn op de directe werkzaamheden van de klant. Daarnaast is het jouw ambitie om;

  • Diverse business requirements te vertalen naar enterprise architectuur en high level designs
  • Gedetailleerde impactanalyses te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen om op deze manier de IT-infrastructuren nog effectiever en efficiënter te kunnen onderhouden
  • Altijd van alles af te willen weten; je bent met jouw vaardigheden dan ook nauw betrokken tijdens de presalesfase, maar ook bij de ontwikkeling van de dienstenstandaardisatie bij én voor de klant
  • De klant mee te nemen in ons verhaal; van de initiële klantvraag tot en met de presentatie van een concreet verbetervoorstel

De ervaring die je deelt

Als Solution Architect ben je vanzelfsprekend bekend met diverse Microsoft Cloud producten en termen zoals ICT outsourcing, storage en dataprotectie. Daarnaast beschik je bij voorkeur tevens over kennis en ervaring met en van hybrid- en converged infrastructuren. Beschik je daarnaast ook over ervaring met het implementeren van virtualisatie en computing oplossingen? Dan moeten we zeker kennismaken!

Naast bovenstaande technische aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en is het handig om snel inzicht te kunnen vergaren in diverse ontwikkelprocessen en technische oplossingen. Naast bovenstaande punten is het voor ons tevens belangrijk dat je beschikt over HBO werk- en denkniveau waar ook vijf jaar aantoonbare werkervaring gewenst is.  

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!