Werken bij Detron

Solution Architect

Ben jij graag verantwoordelijk voor het technisch eindresultaat van projecten? En ben jij dé vertaler van Business Requirements naar Project Start Architectuur naar High Level Design?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

Jij

ontwerpt, beoordeelt en bewaakt technische infrastructuren. Je inventariseert en implementeert oplossingen en diensten, zodat IT-infrastructuren effectiever en efficiënter worden onderhouden en beheerd. Daarom weet je in detail de benodigde middelen en expertise te bepalen voor implementatie en toets je altijd of de initiële kaders en richtlijnen van de opdracht zijn gevolgd. Je toont niet alleen je vaardigheden en betrokkenheid tijdens de presales fase, maar ook gedurende het project en bij de ontwikkeling van dienstenstandaardisatie bij de klant.

Natuurlijk weet je de weg binnen de verschillende pakketten (Microsoft, HP, Palo Alto, Oracle, VMWare, Citrix, NetApp, Cisco, etc). Bij voorkeur heb je ervaring binnen de (gemeentelijke) overheid en je wordt nóg enthousiaster als het gaat om bedrijfskritische omgevingen.  

Jouw

interesse en persoonlijke motivatie zorgen ervoor dat beveiliging per definitie wordt meegenomen in je ontwerp. Je werkt graag en nauw samen met de projectleider en je bent vol overgave de vraagbaak voor diepgaande technische vragen uit de organisatie. Je bent niet bang om in te spelen op strategische doelstellingen die tijdens het project wijzigen en je kunt prima samenwerken met de beheerafdeling(en) en de architecten van andere disciplines.

Jouw architectuur is aan wijzigingen onderhevig. Dat betekent dat je gedetailleerde impactanalyses maakt voor wijzigingsverzoeken en dat je aansluitvoorwaarden opstelt voor verder maatwerk. Je hebt in ieder geval vijf jaar ervaring als (Solution) Architect en je hebt aantoonbare kennis van ontwerpen en implementeren van virtualisatie, consolidatie, cloud- en end user computing oplossingen in Enterprise omgevingen.

Jij beweegt je soepel op zowel tactisch als operationeel niveau en schakelt makkelijk tussen de twee. Je woont in de driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam en natuurlijk heb je je rijbewijs.

 
 

"De opdracht wordt bij mijn ambitie gezocht. Dat maakt elke opdracht een echte uitdaging."

Mike Verheijen
IT Consultant bij Detron Detachering

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteer