Werken bij Detron

Solutions Consultant

Met de juiste devices en oplossingen werk je slimmer samen. Dat is niet alleen prettig, het verhoogt ook de productiviteit. Samen met de klant ga je dan ook op zoek naar een passende oplossing. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is Detron op zoek naar jou!

Solliciteren

Vragen? Stel ze aan onze recruiters

Detron bestaat uit diverse units met ieder een eigen specialisatie en aandachtsgebied. Deze structuur maakt het mogelijk om met korte lijnen snel te acteren. Klanttevredenheid staat bovenaan onze lijst! Door de toename van uitdagende en complexe klanten zoekt Detron voor de unit Communications Solutions een Solution Consultant.

Werken voor Detron houdt in dat je verantwoording draagt, gemotiveerd bent en je vakinhoudelijk blijft versterken. Wij ondersteunen je graag door gerichte coaching, uitgebreide opleidingsfaciliteiten en doorgroeimogelijkheden. Binnen Detron gaat er veel aandacht naar het individu en het team, want samen staan we sterk!

Als Solution Consultant ben jij een échte ondernemer en ga jij je richten op het grootbedrijf. Je zet jouw netwerk in om contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen. Je adviseert jouw klanten op het gebied van bedrijfscommunicatie oplossingen gebaseerd op Microsoft Skype for Business en Mitel MiVoice Business.

Jij weet als geen ander hoe je de behoefte van de klant kunt vertalen naar een geschikte propositie. Je bent een professionele gesprekspartner en weet wat de strategische ontwikkelingen zijn binnen de ICT-branche. Gedreven, (pro-) actief, hands-on, ondernemend en gestructureerd zijn eigenschappen om deze rol succesvol te vervullen.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden en taken zijn:

 • Het acquireren van nieuwe klanten en het managen van bestaande klanten;
 • Het bewaken van het verkoop- en realisatieproces bij de klant door alle daarvoor benodigde disciplines op de juiste wijze te betrekken en te informeren;
 • Weten wat de klant strategisch bezig houdt en deze behoefte kunnen vertalen in een Detron propositie;
 • Kennis-, partner- en productmanagement activiteiten binnen het kennisgebied “Connectivity;
 • Onderhouden van contacten op management- /directieniveau en het bewerken van de DMU;
 • Beantwoorden van RFI's/bestekken/tenders en het maken van voorstellen en offertes;

 

Wij verwachten:

 • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie in de ICT- en/of Telecom Branche;
 • Je beschikt over aantoonbare kennis van Skype for Business, Mitel MiVoice Business.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 

In ruil daarvoor krijg je:

 • Een enthousiast team van collega’s die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen en elkaar inspireren om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen;
 • Marktconforme beloning, leaseauto, bonusplan, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering

 

Solliciteren

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken, én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Interessant? Detron daagt je uit!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.