Werken bij Detron

Stagiair(e) Business Control

Volg jij een financiële HBO/WO en heb je affiniteit met IT? Ben je daarnaast resultaatgericht, kan jij goed zelfstandig werken en wil jij vooral heel veel leren over het werk van de Business Controller? Dan is Detron opzoek naar jou!

Meer weten? Mail ons

De afdeling Business Control is de schakel tussen operatie, sales en finance. De business controllers maken onderdeel uit van de management teams van de BU’s en zorgen voor tijdige en relevante managementinformatie. Daarnaast hebben zij een belangrijke rol in het de realisatie van budget en forecasts. 

Als Stagiaire Business Control ga samen met het team Business Controllers de belangrijkste KPI’s van Detron en haar concurrenten in kaart te brengen. Hierna ga je aan de slag om de prestaties van Detron op deze KPI’s af te zetten tegen haar concurrenten. Hiervoor zal je op een creatieve manier informatie moeten vergaren en deze ook toetsen. Dit vereist dat je goed kan luisteren, inzicht verwerft in onze organisatie, creatief bent in het vergaren van informatie en deze ook helder kan presenteren.

Wij verwachten

  • Je bent een enthousiaste student HBO/WO die een opleiding volgt in bijvoorbeeld de richting Bedrijfseconomie;
  • Je houdt ervan om initiatief te nemen en je staat er voor open om jezelf continue te ontwikkelen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig en resultaatgericht.
  • Je hebt affiniteit met IT en vindt het leuk om te werken in een dynamische organisatie;

In ruil daarvoor krijg je

  • een unieke mogelijkheid om mee te draaien in een succesvol ICT-bedrijf;
  • een kennisintensieve werkomgeving waarbij je veel uitdagingen krijgt en zelfstandig kunt werken;
  • ruimte voor jouw ontwikkeling en deskundigheid in een dynamische werkomgeving;
  • een stagevergoeding van € 350,- per maand (bij 40 uur per week);

 

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken, én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Interessante functie? Detron daagt je uit!

Spreekt deze stageopdracht jou aan? Stuur dan je brief en CV naar HRMServices@detron.nl. Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.