Werken bij Detron

Stagiaire HRM-Services

Volg je een hbo-opleiding Human Resource Management en wil je HRM-ervaring opdoen in een dynamische ICT-organisatie? Dan hebben wij een mooie plek voor jou in ons HRM-team!

Solliciteer

Meer weten? Mail ons

De ambitie die je deelt

Als Stagiair(e) op de afdeling HRM-Services ben jij onderdeel van de HR-vraagbaak voor alle medewerkers. Hoe je dag eruit ziet? Je start met een lekkere kop koffie. Je checkt je mailbox en vindt hier de meest originele verzoeken. Samen met je team ga je hier mee aan de slag. Wij gaan er niet vanuit dat je alles op voorhand al weet. Uiteraard leiden wij je hiervoor op. Zolang nieuwsgierigheid en aanpakken je gewoonte is, zit je hier op je plek! En die ervaring komt vanzelf!

Dorette is 21 jaar en studeert HRM aan de Hogeschool van Utrecht. Hoewel ze een stage in de IT in eerste instantie nooit zelf uitgezocht zou hebben, besloot ze het tóch een kans te geven.

Waarom? Lees het hier

De ervaring die je deelt

Jij volgt een hbo opleiding Human Resource Management (of vergelijkbaar) en bent op zoek naar een meewerkstage (2e/3e jaars). Je werkt zelfstandig, weet van aanpakken, werkt oplossingsgericht en hebt een dienstverlenende houding. Je werkt nauwkeurig en vanzelfsprekend heb je een professionele houding ten opzichte van vertrouwelijke informatie. Tot slot beschik je over een gezonde dosis humor!

Wat je van ons mag verwachten

  • Als stagiaire bij Detron krijg je de unieke mogelijkheid om mee te draaien in een succesvol ICT-bedrijf. Je ervaart hoe het er binnen de afdeling HRM Services aan toe gaat. Je komt te werken in een gezellig en open team.
  • Je krijgt van ons veel ruimte voor jouw ontwikkeling en de begeleiding die bij jou past.
  • Een passende stage vergoeding voor jouw inzet.
  • Wij delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Spreekt deze stageopdracht jou aan? Solliciteer dan direct! En wellicht zien we jou snel op ons hoofdkantoor in Veenendaal.

Meer weten of solliciteren? Mail ons via HRMServices@detron.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!