Werken bij Detron

Stagiair(e) Rechten

Heb jij affiniteit met Privacyrecht, vind je IT interessant en ben jij een student HBO/WO Recht? Dan is Detron opzoek naar jou! Met ingang van september 2017 (of in overleg eventueel eerder) hebben wij plek voor een rechtenstudent die gedurende 5 tot 6 maanden op ons hoofdkantoor in Veenendaal wil meedraaien op de afdeling Legal.

Tijdens de stage ondersteun jij onze jurist en onze functionaris gegevensbescherming bij grotere en kleinere projecten en allerhande day-to-day activiteiten.  Zo ga je je onder andere bezig houden met het opstellen en controleren van contracten, het adviseren over en implementeren van (privacy) wet- en regelgeving en het ondersteunen bij het voeren en begeleiden van juridische procedures.

Wij verwachten

  • Je bent een enthousiaste student HBO/WO Rechten in de laatste fase van je studie;
  • Je hebt affiniteit met privacyrecht en IT en vindt het leuk om te werken in een dynamische organisatie;
  • Je houdt ervan om initiatief te nemen en je staat er voor open om jezelf continue te ontwikkelen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig en resultaatgericht.

 

In ruil daarvoor krijg je

  • een unieke mogelijkheid om als mee te draaien in een succesvol ICT-bedrijf en te zien hoe privacy en IT-recht in de praktijk weken;
  • veel ruimte voor ontwikkeling in een dynamische werkomgeving;
  • één op één begeleiding door de General Counsel van Detron.
  • een stagevergoeding van € 350,- per maand (bij 40 uur per week);

 

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken, én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

 

Interessant? Detron daagt je uit!

 

Solliciteer