Werken bij Detron

Stagiair(e) Servicedeskmedewerker

Wil jij weten hoe het er écht aan toe gaat op de Servicedesk afdeling? Kom kennismaken bij Detron!

Solliciteer

De ambitie die je deelt

Als Stagiair(e) op de Servicedesk leer je de primaire taken, zoals serviceaanvragen en het afhandelen van incidenten volgens gemaakte afspraken en procedures. Dit alles met als doel om een optimale klantbeleving te realiseren. Je kunt kiezen; we hebben plek voor stagiaires op zowel onze Managed Services als Unified Communication afdeling.

  • Je leert hoe je (service) vraagstukken aanneemt, vastlegt en oplost. Voor Unified Communication zijn dit vraagstukken zoals Skype for Business en Mitel Collab. Op Managed Services gebied krijg je vragen over servers en de Werkplek.
  • Je zorgt dat beheerhandelingen verlopen volgens de afgesproken procedures en processen.
  • Je leert hoe je technische problemen vaststelt en tijdig escaleert voor een proactief beleid.
  • Je monitort serviceomgevingen en draagt voorstellen aan om het serviceproces te verbeteren.

 

 

De ervaring die je deelt

Jij volgt een mbo studie als ICT beheerder of een bergelijkbare opleiding. Je beschikt over ICT kennis, bent leergierig en werkt analytisch en gestructureerd. Samen met je team doe je er alles aan om de klant gerust te stellen. Je beschikt over positieve energie en bent communicatief zeer vaardig.

Wat je van ons mag verwachten

  • Als stagiaire bij Detron krijg je de unieke mogelijkheid om mee te draaien in een succesvol ICT-bedrijf. Je ervaart hoe het er binnen de afdeling Servicedesk aan toe gaat.
  • Je krijgt van ons veel ruimte voor jouw ontwikkeling en de begeleiding die bij jou past.
  • Een passende stage vergoeding voor jouw inzet.
  • Wij delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Spreekt deze stage jou aan? Stuur je sollicitatie naar HRMservices@detron.nl.  We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!