Werken bij Detron

Support Engineer - Heerlen

De klant verrassen door in no-time een vraag te beantwoorden of een issue op te lossen. Dat is waar jij (en de klant) vrolijk van wordt.                  

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

HEERLEN 40 uur

De ambitie die je deelt

Als Support Engineer beschik je over veel positieve energie en ben je communicatief vaardig. Door de grote diversiteit aan vraagstukken van de klant leer je in deze functie elke dag bij. Daardoor groeit jouw deskundigheid en word je nog beter in jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid! Je begint als 1e lijn medewerker, maar krijgt de mogelijkheid om door te groeien naar een 2e of 3e lijn. 

Herken jij je in onderstaande punten?

  • Je houdt je graag bezig met het aannemen, vastleggen en oplossen van vraagstukken over de werkplek en servers.
  • Je hebt oog voor detail als het gaat om het monitoren van serviceomgevingen.
  • Teamspirit is voor jou belangrijk. Door de samenwerking met collega’s stem je afspraken goed af en lopen de processen gesmeerd.
  • Je stelt technische problemen vast en escaleert deze tijdig voor een proactief beleid.

De ervaring die je deelt

Als Support Engineer speel je kort op de bal en kun je direct inspelen op de vragen die je krijgt. Weet je het toch even niet? Dan weet je de weg naar collega’s goed te vinden en draag je zorg dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen.

Naast dat je zelfstandig en gestructureerd bent, heb je minimaal MBO+ denk- en werkniveau en 0-2 jaar werkervaring. Komen je collega’s altijd naar jou voor vragen én vind je het prettig om ze te helpen? Dan moeten we zeker kennismaken!

Je kunt bij ieder bedrijf werken, maar het zijn de sfeer en collega's die het bij Detron zo leuk maken

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!