Werken bij Detron

Systeembeheerder

Jij weet met jouw klantgerichte instelling en technische kennis elk probleem feilloos op te lossen. Heb jij ruime kennis, maar ben je nog niet klaar in jouw ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

Veenendaal/ Thuis werken 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Jij vindt het heerlijk om uitgedaagd te worden met verstoringen in complexe IT omgevingen van onze klanten (200 – 3000 werkplekken), maar nog liever voorkom jij deze. Door jouw kennis weet jij verstoringen snel te detecteren en er een juiste oplossing voor te vinden. Wij zijn altijd in beweging en jij denkt graag mee in hoe wij onze werkwijze en processen nog beter kunnen inrichten. Aandacht voor de klant staat daarbij voor jou op nummer één. Je werkt iedere dag om de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening naar de klant te waarborgen. Daarnaast ben je proactief en zorg je voor een minimaal aantal verstoringen in de klantomgeving.

  • Je bewaakt de (beschikbaarheid, kwaliteit, beheersbaarheid, veiligheid en capaciteit van) ICT-systemen en de daarop geleverde diensten binnen de klantomgevingen
  • Je ziet erop toe dat de geleverde diensten binnen vastgestelde parameters blijven en dat verstoringen snel en adequaat verholpen worden
  • Je bent de SPoC naar de interne organisatie over storingen, corrigerende acties en geplande werkzaamheden binnen klantomgevingen
  • Je signaleert, definieert en onderzoekt de mogelijkheden ter verbetering van de interne en klant-informatieprocessen en ICT-voorzieningen
  • Je kent de voordelen van standaardisatie en je weet deze te vertalen in interne processen, zodat beheer en andere diensten op een meer uniforme manier worden geleverd.

De ervaring die je deelt

Jij hebt inmiddels al wat jaren ervaring als Systeembeheerder en bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan. Je hebt ervaring met het schrijven en uitvoeren van change plannen en bijt je graag vast in technisch uitdagende vraagstukken waar je collega's van de 1e en 2e lijn niet uitkomen. Mocht er een escalatie voorkomen, dan ga jij direct aan de slag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Je kunt bij ieder bedrijf werken, maar het zijn de sfeer en collega's die het bij Detron zo leuk maken

Binnen deze functie ga je je veel bezig houden binnen Office365, Intune, Azure en Citrix omgeving, ervaring met ten minste twee van deze omgevingen is belangrijk.

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Enerzijds door met twee voeten in de praktijk te staan en in diverse klantomgevingen te werken. Anderzijds door de vele opleidingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!