Werken bij Detron

Systeembeheerder

Krijg jij energie van het oplossen van complexe problemen en vind je het leuk om in contact te staan met de klant? Lees dan verder!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Krijg jij energie van het oplossen van complexe problemen en vind je het leuk om in contact te staan met de klant? Lees dan verder!

 

De ambitie die je deelt

Je werkt dagelijks om de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening naar de klant te waarborgen. Je kijkt kritisch naar de interne organisatie en maakt daar concrete verbetervoorstellen op. Aandacht voor de klant staat op nummer één. Daarnaast ben je proactief en zorg je samen met je team voor een minimaal aantal verstoringen bij onze klanten. Je gaat aan de slag met de meest complexe incidenten. Kom je er niet uit? Geen probleem, er staat altijd wel een collega klaar om je de helpende hand te bieden. Wat behoort verder tot jouw verantwoordelijkheden?

 • Je bewaakt de ICT-systemen en de daarop geleverde diensten van onze klanten.
 • Je ziet erop toe dat verstoringen snel en adequaat verholpen worden
 • Je bent de single-point-of-contact naar de interne organisatie over storingen, corrigerende acties en geplande werkzaamheden binnen klantomgevingen
 • Je signaleert, definieert en onderzoekt de mogelijkheden ter verbetering van de interne en klant-informatieprocessen en ICT-voorzieningen
 • Je vindt het leuk om samen met je collega’s nieuwe kennis op te doen en het kennisniveau van jou en je collega’s samen naar een hoger plan te tillen

 

De ervaring die je deelt

Als systeembeheerder breng je een aantal jaar ervaring mee. Deze ervaring heb je opgedaan als Servicedesk medewerker of Systeembeheerder. Je hebt ruime en actuele kennis van platforms als Windows en/of Linux en zaken als Citrix, Xenapp, Remote Desktop en VMWare ESXi. Je bent ambitieus, leergierig en je vindt het leuk om de kennis die je hebt te delen met collega’s. Je komt terecht in een divers team, zo zijn er meer dan 8 verschillende expertisegebieden en loopt de leeftijd uiteen van 25 tot 63 jaar. Met ruim 200 klanten is geen dag hetzelfde.

Wat je van ons mag verwachten

 • Het salaris voor deze functie is ingeschaald tussen 2600,- en 4200,- op basis van 40 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt. Daarnaast krijg je een goed voorwaardenpakket. Denk aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheid, - ongevallen, - en ziektekostenverzekering.
 • Een auto van de zaak of mobiliteitsbudget, laptop en een mobiele telefoon
 • Je krijgt de mogelijkheid om vanuit huis te werken en zijn flexibele werktijden binnen Detron heel normaal.
 • Binnen Detron geven we je veel ontwikkelruimte. Enerzijds door met twee voeten in de praktijk te staan. Anderzijds door de vele opleidingsmogelijkheden binnen Detron.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker als je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
 • We delen graag. Niet alleen onze kennis en passie voor het vak, maar ook onze. Verwacht naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!