Werken bij Detron

Technisch Applicatiebeheerder

Ken jij het speelveld van enerzijds strategie, tactiek en operatie en anderzijds business, alignment en ICT-domein? En beweeg jij soepel binnen de krachten van een (klant)organisatie?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

Jij

overziet het speelveld zoals hier beschreven en beweegt je er zonder al te veel problemen tussendoor. Jij opereert op de scheidslijn van informatiehuishouding en de concrete IT-dienst en je weet hoe de andere krachten zoals business, demand, regie, supply en delivery van invloed zijn. Je bent de spil in het applicatielandschap van de klant. Je werkt niet alleen aan het beheren van alle applicaties; je hebt ook interesse in het bedrijfsproces erachter en je adviseert graag hoe het beter kan.

Je houdt van informatie delen en hoewel je misschien alleen op een opdracht zit, bouw je een team om je heen. Je zoekt collega’s op als je een ander perspectief op een incident nodig hebt en je houdt iedereen bij de opdrachtgever op de hoogte. Daarnaast vind je het ook leuk om te brengen; je helpt collega’s graag als ze jouw inbreng nodig hebben.
 

Jouw

voorkeur gaat uit naar de techniek. Dat maakt je de technisch applicatiebeheerder die overal welkom is. Natuurlijk vind je het ook leuk om functioneel applicatiebeheer te doen, maar de techniek staat op nummer 1. Je hart gaat sneller kloppen van alles waar AAS achter staat en je laat je technische kennis graag zien door een MCSA- of een MCSE-certificering. Ook SQL, BiSL, ASL en scripting zijn je niet vreemd en je hebt veel geleerd van een geweldig project (bijv. een migratie van on-premises naar cloud of een complexe implementatie) dat je eerder deed.

Jij vindt het leuk om mee te bouwen aan onze specialisatie Applications & Services. Je woont in de driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam en natuurlijk heb je je rijbewijs. 
 

 
 

De medewerker staat op 1. Collegialiteit en ontwikkel- mogelijkheden maakt van Detron een topper!

IT Consultant bij Detron Detachering

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteer