Werken bij Detron

Project IT consultant

Wanneer onze klanten ‘de klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt’ hebben ze jou nodig: Dé Technisch Consultant die graag de handen uit de technische mouwen steekt en de klanten voorziet van IT (infra) advies. Dit doe je het liefste met 6 projecten tegelijk en natuurlijk ben je daarnaast pro-actief, verantwoordelijk en doelgericht!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Marthe

Marthe Robben, IT Recruiter
T: 06 53866164
LinkedIn

Jij

hebt gedegen kennis van Active Directory, Windows, Citrix en VMWare en je gebruikt deze het liefste in meerdere infrastructurele projecten tegelijk. Je inventariseert en analyseert de behoefte van de klant op gebied van technische infrastructuur en je ontwerpt en implementeert passende infrastructurele oplossing(en). Daarbij ben je niet alleen IT professional maar ook adviseur voor de klant.

Jij geeft het woord ‘zelfstartend’ een nieuwe betekenis, waarbij je initiatief combineert met organisatiesensitiviteit en doorpakken. Je denkt niet alleen (kritisch) mee over uit te voeren werkzaamheden maar ook over het resultaat. Je installeert, troubleshoot, rolt uit en levert producten op. En je schrijft. Want om effectief over te dragen zorg jij voor de relevante documentatie zodat beheer niet in de knel komt.  

Jouw

enthousiasme en technische kennis werken aanstekelijk voor zowel klant als collega en je projectervaring is ruim aanwezig. Je hebt gewerkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten en dit is wat je ook leuk vindt. Je neemt deze kennis graag mee naar ál je volgende opdrachten.

Je weet alternatieven te ontwikkelen om de gewenste situatie te bereiken. Je doet aanbevelingen terwijl je rekening houdt met de beslissingscriteria en de al genomen beslissingen.

Jij beschikt over best wat infrakennis en je hebt MBO+ / HBO niveau met een aantal jaren ervaring binnen de genoemde omgevingen.

Je woont bovenaan Limburg (omgeving Eindhoven, Boxmeer, Venlo) en kunt dus gemakkelijk naar onze vestiging in Heerlen rijden maar ook naar Veenendaal, waar onze projectteams zich huisvesten.  

"Er is heel veel kennis in huis. Deze wordt omgezet in veel interessante kennissessies, georganiseerd door directe collega’s"

IT Consultant bij Detron Detachering

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken) 
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.  

 

Solliciteer