Werken bij Detron

Technisch Consultant

Steek je graag de handen uit de technische mouwen en doe je dit het liefste met 6 projecten tegelijk? Ben je daarnaast pro-actief, verantwoordelijk en doelgericht?

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
0647005300    
LinkedIn

Jij

hebt gedegen kennis van Active Directory, Windows, Citrix en VMWare en je gebruikt deze het liefste in meerdere infrastructurele projecten tegelijk. Je inventariseert en analyseert de behoefte van de klant op gebied van technische infrastructuur en je ontwerpt en implementeert passende infrastructurele oplossing(en). Daarbij ben je niet alleen IT professional maar ook adviseur voor de klant.

Jij geeft het woord ‘zelfstartend’ een nieuwe betekenis, waarbij je initiatief combineert met organisatiesensitiviteit en doorpakken. Je denkt niet alleen (kritisch) mee over uit te voeren werkzaamheden maar ook over het resultaat. Je installeert, troubleshoot, rolt uit en levert producten op. En je schrijft. Want om effectief over te dragen zorg jij voor de relevante documentatie zodat beheer niet in de knel komt.  

Jouw

enthousiasme en technische kennis werken aanstekelijk voor zowel klant als collega en je projectervaring is ruim aanwezig. Je hebt verschillende (semi)overheden bediend en deze ervaring neem je graag mee naar je volgende opdrachten.

Je weet alternatieven te ontwikkelen om de gewenste situatie te bereiken. Je doet aanbevelingen terwijl je rekening houdt met de beslissingscriteria en de al genomen beslissingen.

Jij hebt HBO / WO niveau met minimaal 5 jaar ervaring binnen de genoemde omgevingen en relevante en actuele certificeringen.

Je woont in de driehoek Rotterdam-Utrecht-Amsterdam en natuurlijk heb je je rijbewijs.  

"Er is heel veel kennis in huis. Deze wordt omgezet in veel interessante kennissessies, georganiseerd door directe collega’s"

Christiaan Brinkhoff
IT Consultant bij Detron Detachering

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken) 
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.  

 

Solliciteer