Werken bij Detron

Werken als IT Consultant bij Detron

Wat doen wij bij Detron IT Consultants?

Detron IT Consultants is een onderdeel van Detron ICT groep. Met een team van IT professionals helpen wij onze klanten met Infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Als IT Consultant ben jij de specialist in jouw vakgebied. Op jouw niveau (junior, medior, senior) krijg je de mogelijkheid om onze (enterprise) klanten uit de brand te helpen met hun vraagstukken.

Samen met 80 IT professionals detacheren wij dus kennis. Onze collega’s zijn de drijfveer van onze organisatie. Hun kennis is ons heilig. Omdat IT erg breed begrip is focussen wij ons met onze collega’s op de IT infrastructuur. Deze is verdeeld in vier pijlers, Infrastructure, Connectivity, Modern workplace en Applications & services.

 

 

Lees ook de (T)opdrachten van de medewerkers zelf!

         

           

           

Wij zijn:

  • Een kennishuis; doordat het meerendeel van onze collega’s medior en senior consultants zijn nemen zij kennis met zich mee. Middels trainingen en kennisavonden voor en door collega’s of de juiste sprekers faciliteren wij hen om hun kennis op pijl te houden. Daarbij krijgen de consultants onbeperkte mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen om te zorgen dat hun kennis up-to-date is. Daarnaast is er een online trainingsplatform om je hard -en softskill te verbeteren en hebben wij een aantal gelicenseerde Microsoft trainers in dienst die je helpen met het behalen van certificaten.

 

Wij bieden:

  • Topdrachten: Een tal van mooie en onvergetelijke (t)opdrachten waar jij elke dat met plezier naartoe gaat. Heb je altijd al een volledige migratie willen leiden of een nieuwe infrastructuur op willen zetten? Vind jij het interessant om bij een grote bank achter de schermen te kunnen kijken? Dat kan! We werken met een tal van Enterprise klanten zoals: Bol.com, ABN Amro, KLM, ING, Belastingdienst, Schiphol en nog veel meer! Elke keer een nieuwe interessante uitdaging voor jou zoeken is onze ambitie.

Wist je dat: Onze IT Consultants bij 6 van de top 10 meest geliefde werkgevers van Computable 100 zijn gedetacheerd? We hebben consultants zitten bij Bol.com, ABN Amro, KLM, ING, Belastingdienst en Schiphol.

Kom in contact:

Neem voor vragen vrijblijvend contact op met een van de recruiters of laat je naam, nummer en tijdstip achter en laat de recruiters jou bellen wanneer het jou uitkomt.

Marthe Robben

Hi, ik ben Marthe en ik houd mij bezig met het vinden en binden van nieuwe professionals bij Detron. Ik ben met name bezig met het werven van IT specialisten voor detachering en projecten. Geen dag is hetzelfde, geen gesprek is hetzelfde en geen traject is hetzelfde en dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. Dat IT zo snel verandert, maakt het een uitdaging om elke keer weer de best passende profielen te zoeken en natuurlijk zelf ook een beetje bij te blijven. Een IT recruiter die niet weet waar ze het over heeft, valt zo door de mand bij een gedreven IT’er 😉.

Tijmen van Baalen

Hoi! Mijn naam is Tijmen en ik ben geboren en getogen in Arnhem. Met veel plezier werk ik bij Detron als Corporate Recruiter. Dat houdt in dat het mijn taak is om nieuwe professionals te vinden en te binden aan het bedrijf. Ik vind het ontzettend tof om iets toe te voegen aan de loopbaan van een (nieuwe) werknemer. Daarnaast is mijn taak pas echt geslaagd wanneer iemand zich thuis voelt en zich ontwikkelt binnen het bedrijf. Mocht je willen weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen!

Neem contact op met Detron