Werken bij Detron

Microsoft Skype for Business / Teams Consultant

Weet jij de wens van de klant om te zetten naar een technisch detail ontwerp, te realiseren en te implementeren? En wil jij je graag blijven ontwikkelen? Dan willen wij jou in ons team!

Solliciteren

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter
T: 06 380 779 04
LinkedIn

Als Unified Communications Specialist heb je contact met verschillende partijen en ben je hét aanspreekpunt voor de klanten van Detron, collega’s en business partners. Je gaat aan de slag met het programmeren en opleveren van Unified Communication oplossingen zoals Skype for Business en Teams. Je bewaakt kwaliteit van het door jou opgeleverde systeem en je voert beheeractiviteiten uit op locatie van de klant. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden ondersteun je servicedesk met haar tweedelijns support en ondersteun je met het oplossen van complexere vraagstukken. 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

 • Het uitvoeren van implementaties van nieuwe oplossingen (Skype for Business en Teams). Deze activiteiten worden projectmatig en in teamverband uitgevoerd. 
 • Uitvoering geven aan langlopende beheer activiteiten op locatie van de klant en/of Detron locatie. 
 • Je bent het aanspreekpunt voor de gebruiker van de klant en bent de interface tussen de eigen organisatie en de klant.  
 • Het oplossen van storingen in het unified communication domein van de klant, tevens het informeren van klanten en het administratief verwerken van de afhandeling. 

 

Wij verwachten:

 • Up-to-date certificering MCSA Server, Office 365 MCSE Productivity solutions. Of bereid deze te halen. 
 • HBO werk- en denkniveau. 
 • Relevante werkervaring als engineer in een service- of projectmatige organisatie. 
 • Kennis en ervaring met LAN/WAN infrastructuren, Virtualisatie, Exchange en IP omgevingen is een pré. 

 

In ruil daarvoor krijg je:

 • Een enthousiast team van collega’s dat graag met elkaar samenwerkt, kennis en ervaring deelt en elkaar inspireert om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen. 
 • Marktconforme beloning, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. 
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels het volgen van trainingen en natuurlijk zijn er voldoende kansen voor je binnen de organisatie. 

 

Solliciteren

Wij zijn Detron 

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.