Werken bij Detron

Project Consultant

Je hebt je ‘fair share’ van (complexe) beheerklussen gehad. Je hebt met architecten samengewerkt en hun plannen uitgevoerd. Nu is het jouw beurt. Want natuurlijk wil je bouwen, bedenken en aan de knoppen zitten. Maar wat je vooral wil, is het meedenken met de klant. Het is tijd voor Detron!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

Veenendaal/ Landelijk 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Jij fungeert als technisch specialist waarin de voornaamste taken liggen bij implementatietrajecten van zowel nieuwe als bestaande klanten. Jij houdt je graag bezig binnen de domeinen Werkplek, Cloud, Connectivity en Security. Hierin ontwerp en implementeer je infrastructuren en telecomoplossingen, waarbij je uitgaat van onze (Managed Service) standaarden. Je zorgt voor een juiste technische invulling en inrichting tijdens sales-, advies- en implementatietrajecten op basis van je parate technische kennis.

Als Project Consultant maak je deel uit van complete IT Infra implementatie- en veranderprojecten in omgevingen tussen de 500 en 3000 werkplekken. De uitdaging ligt in het behouden van klanttevredenheid, het bedienen van veel klanten tegelijk en het verbeteren van de klantomgeving.

De ervaring die je deelt

Je hebt al wat jaren gewerkt met verschillende cloudoplossingen, waaronder in ieder geval Microsoft. Heb je kennis van AWS? Dan is dat zeker een voordeel. Hebben we het over steekwoorden, dan heb je zeker kaas gegeten van Office 365, Microsoft 365, (Exchange Online, SharePoint, Teams), Microsoft Azure Infrastructure, Private Cloud, Windows Virtual Desktop, Powershell en Intune.

Je kunt bij ieder bedrijf werken, maar het zijn de sfeer en collega's die het bij Detron zo leuk maken

Wat verder belangrijk is:

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • MCSA/ MCSE kennis, certificering is een pré
 • Kennis van virtualisatieoplossingen van Microsoft en bij voorkeur ook van VMware, Citrix en in een (hybride) Cloud omgeving
 • Goede algemene visie op IT-projecten
 • Ervaring met het technisch realiseren van hybride oplossingen
 • Relevante ervaring als consultant in een IT-infra en / of Telecom omgeving
 • Gestructureerd kunnen werken

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

 • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Zo kan je bijvoorbeeld door groeien naar architect of technisch projectleider.
 • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
 • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg (wanneer het weer kan)?! Op dit moment compenseren we dit door het regelmatig organiseren van pubquizes, online escaprooms of een presentje voor thuis.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!