Werken bij Detron

Recruiter IT

Jij hebt echte mensenkennis en weet hoe je professionals aan je moet binden. Jij weet wat er speelt in de markt en zet daarop in. Ben jij creatief en laat jij je niet zo maar uit het veld slaan? Dan zoeken we jou!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

Den Bosch/ Landelijk  36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Jij hebt al enige ervaring als recruiter binnen de consultancy- of detacheringswereld. Jij weet precies hoe je professionals aan een organisatie, maar ook aan jouzelf bindt. Door jouw nieuwsgierigheid, creativiteit en sterke communicatieve skills weet jij kandidaten te enthousiasmeren over Detron IT Consultants en ons opdrachten portfolio.
Je denkt graag mee over hoe wij onszelf als recruitment afdeling nog meer kunnen verbeteren en relevant blijven voor in de toekomst. Wij werken er dagelijks hard aan om ons werkgeversmerk sterk in de markt te zetten en nemen jouw expertise daar graag in mee. Naast de algemene werkzaamheden zijn er genoeg projecten waar je aan mee kunt werken en denken. Het is maar net waar jij zelf de meeste energie van krijgt!

  • Denk hierbij aan het volgende:
    Werven van nieuwe collega’s. Denk hierbij aan IT professionals op mbo/hbo/wo-niveau voor onze diverse disciplines ( Modern Workplace, Azure, Citrix, Netwerk, Cloud specialisten).
  • Begeleiden van sollicitanten en zorgen voor een optimale candidate experience
  • Verzorgen van een passende aanbieding aan de kandidaat
  • Optimaliseren en uitdragen van ons employer brand en jou eigen brand
  • Procesverbeteringen aandragen en doorvoeren

De ervaring die je deelt

Jij bent een netwerker in hart en nieren en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties, zowel met kandidaten als intern binnen de organisatie. Jij weet als geen ander welke stappen je moet nemen om de juiste kandidaten te vinden en binden. Bij voorkeur heb je al een netwerk in de ICT-branche opgebouwd, zo niet dan brengen wij je zo snel mogelijk up to speed. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en beschikt over verschillende gesprekstechnieken zodat jij alleen de beste kandidaten weet te selecteren. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt de afgelopen 3 jaar werkervaring opgedaan. Heb jij er zin in om het verschil te gaan maken? Super, dan komen wij graag in contact met jou!

Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn eigen werk in te delen. Daarnaast draag ik direct bij aan de groei van ons bedrijf. Daar krijg ik energie van! 

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop en telefoon (Samsung/iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering. We vertellen er je tijdens een kennismaking graag meer over.
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de mogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!