Werken bij Detron

Systeem Beheerder

Je hebt je technische sporen verdiend bij een eerste, tweede of zelfs derde werkgever. Je hebt ruime kennis, maar bent nog lang niet klaar. Het is tijd voor Detron!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Veenendaal 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Als systeembeheerder blijf je bezig om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een brede kennis en bent zo op (bijna) alle disciplines in te zetten. Je durft kritisch naar de interne organisatie te kijken en daar concrete verbetervoorstellen op te maken. Aandacht voor de klant staat daarbij voor jou op nummer één. Je werkt iedere dag om de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening naar de klant te waarborgen. Daarnaast ben je proactief en zorg je voor een minimaal aantal verstoringen in de klantomgeving.

  • Je bewaakt de (beschikbaarheid, kwaliteit, beheersbaarheid, veiligheid en capaciteit van) ICT-systemen en de daarop geleverde diensten binnen de klantomgevingen
  • Je ziet erop toe dat de geleverde diensten binnen vastgestelde parameters blijven en dat verstoringen snel en adequaat verholpen worden
  • Je bent de SPoC naar de interne organisatie over storingen, corrigerende acties en geplande werkzaamheden binnen klantomgevingen
  • Je signaleert, definieert en onderzoekt de mogelijkheden ter verbetering van de interne en klant-informatieprocessen en ICT-voorzieningen
  • Je kent de voordelen van standaardisatie en je weet deze te vertalen in interne processen, zodat beheer en andere diensten op een meer uniforme manier worden geleverd
  • Je vindt het leuk om mee te denken over kennisvergaring binnen het team om de kennis en kunde op peil te houden

De ervaring die je deelt

Jij beschikt over ruime actuele technische kennis die je hebt opgedaan van platforms als Windows, Unix en Linux. Je kent je weg binnen O365 en MS365, Azure en Citrix. Je bent niet onbekend met back-up, storage, VMware Hypervisors en ESXi en je durft je zelfs te mengen in discussies over databasemanagement. Heb je niet overal ervaring mee? Dan krijg je de kans bij Detron om dit te leren.

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je veel ontwikkelruimte. Enerzijds door met twee voeten in de praktijk te staan. Anderzijds door de vele opleidingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker als je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!