Verhalen

De sfeermaker van Den Bosch

Als IT-consultant zit Ruben Koene veel bij klanten van Detron. Toch is hij ook regelmatig te vinden op het kantoor in Den Bosch. Dat komt volgens Ruben vooral door de gezellige sfeer die daar heerst. Maar wat maakt die sfeer bij Detron nou zo bijzonder?

Lees verder

Ruben werkt inmiddels 3,5 jaar bij Detron als IT-consultant. Via een oud-collega kwam hij bij Detron terecht. Ruben: “Toen ik werd benaderd en bij Detron binnenkwam, dacht ik meteen: dat is een leuke organisatie. Het eerste gesprek verliep dan ook direct in een heel gezellige sfeer.”

In voor een geintje

Ruben: “Onderling kunnen we het als collega’s goed met elkaar vinden. Iedereen is altijd wel in voor een geintje. En we hebben een hoop sfeermakers in Den Bosch. Iedere week hebben we bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel en daarnaast organiseren we regelmatig een offline game-avond. Dat houdt in dat we met een grote groep spelletjes spelen, zoals Weerwolven. Vorig jaar gingen we met een paar collega’s naar het Coen en Sander-feest en naar een escaperoom in Amsterdam. Dit jaar gaan we naar Snollebollekes. Er is heel vaak een leuke activiteit in het vooruitzicht”.

Detron Kartcompetitie

De afgelopen twee jaar organiseerde Ruben de Detron Kartcompetitie. “Dat begon als grap en is uiteindelijk uit de hand gelopen,” vertelt Ruben. “Nadat we bij een referral-uitje hebben ge-ijskart, bedachten Herman Ronk en ik dat het wel leuk was om een kartcompetitie te beginnen. Die ochtend hebben we gekeken hoe we dat het beste konden aanpakken en organiseren. Voordat ik het wist, had ik een bankrekeningnummer aangevraagd en enkele kartbanen gebeld. Later kwam daar zelfs een website bij. De bedoeling was om vier races te organiseren. Uiteindelijk werden het er tien en het jaar daarop acht,” gaat Ruben verder.

Je kunt bij ieder bedrijf werken, maar het zijn de collega's die het bij Detron zo leuk maken.

Werken kan overal

Ruben is niet de enige die op deze manier actief is binnen Detron. Ruben: “Het is een combinatie van een aantal enorm actieve mensen in de organisatie. Zo organiseert Marthe Robben wel eens een pubquiz en Herman Ronk diverse kennissessies. Ik vind het ook heel leuk om sociale activiteiten te organiseren. Dat soort mensen zoekt elkaar op en motiveert elkaar. Uiteindelijk kun je bij ieder bedrijf werken, maar het zijn ook de sfeer en collega’s die het bij Detron zo leuk maken.”

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle vacatures

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan