Bo Hinskens werkt als IT Consultant voor Detron. In totaal inmiddels al meer zevenenhalf jaar. Na een kortstondig uitstapje naar een ander bedrijf, keerde Bo toch weer terug naar Detron. Maar waarom eigenlijk? Bo werd bij toeval benaderd door een headhunter en ging eens langs voor een kop koffie en een gesprek. Mede door zijn netwerk kreeg hij de kans om ergens een functie te gaan bekleden, waarbij persoonlijke groei geen keuze was, maar een must. Dat sprak hem zo aan, dat Bo besloot van werkgever te wisselen.

Uitstekend gesprek

“Achteraf bleek het geen goede keuze. Door omstandigheden waren zowel het bedrijf in kwestie als ik niet in staat om de wederzijdse verwachtingen waar te maken. Toen mijn halfjaarcontract bijna voorbij was, werd ik gebeld door businessunit directeur Tom Meulendijks. Hij vroeg me hoe het ging en of ik niet nog eens langs wilde komen om even bij te praten. Het was een uitstekend gesprek en er lag al snel een contract klaar om terug te komen bij Detron,” vertelt Bo.

Ik ken Detron als een bedrijf, dat z’n mensen waardeert en dit ook laat blijken. Bijvoorbeeld door een reep chocolade in de brievenbus, een vraag vanuit sales of alles naar wens is bij de klant, je manager die op de koffie komt en vraagt wat hij voor jou kan betekenen, de directeur die belt om te vragen hoe het is en je feliciteert bij een geboorte. Dat zijn mooie dingen!

Bo Hinskens - IT Consultant | Detron ICT Groep

Chocolade in de brievenbus

Maar waarom maakte Bo de keuze om terug te gaan naar zijn oude stek? Bo: “Ik ken Detron als een bedrijf, dat z’n mensen waardeert en dit ook laat blijken. Bij IT Consultants zit je altijd bij klanten en daardoor lijkt de binding met Detron als werkgever wat minder. Maar met enige regelmaat voelen we die waardering wel. Bijvoorbeeld door een reep chocolade in de brievenbus, een vraag vanuit sales of alles naar wens is bij de klant, je manager die op de koffie komt en vraagt wat hij voor jou kan betekenen, de directeur die belt om te vragen hoe het is en je feliciteert bij een geboorte. Dat zijn mooie dingen! En laten we vooral ook niet de kerstkaarten met een persoonlijke boodschap vergeten, die Tom Meulendijks ieder jaar weer met de hand schrijft voor iedereen onder zijn hoede.”

Veel geleerd

Voorlopig heeft Bo zeker niet de intentie om Detron opnieuw te verlaten. Bo: “Ik was en ben sowieso niet ontevreden bij Detron hoor, maar ik kreeg de mogelijkheid aangeboden en daar heb ik gebruik van gemaakt. En als je het niet probeert, dan weet je het ook niet! Ik heb van mijn ervaring veel geleerd over wat ik wel en niet wil in mijn werk. En daarnaast zit ik weer helemaal op mijn plek bij Detron, waar ik mezelf nu weer verder kan ontwikkelen,” besluit Bo.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

 
Bekijk alle vacatures

Detronners aan het woord

Toon meer verhalen