Werken bij Detron

Versterk ons team

Heb jij passie voor ICT en ben je ambitieus? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken.

ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner. Die ontzorgt en de regie over de ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij!

Samen bereiken we meer. Met jou erbij!

Hebben we een klik?

Begrijp jij de hedendaagse uitdagingen van bedrijven en organisaties? En de mogelijkheden om die uitdagingen met ICT waar te maken? Beschik je over een schat aan ervaring en heb je aan een half woord genoeg om anderen verder te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Succes is anderen laten groeien

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Naast trainingen op vaktechnisch gebied bieden we ook trainingen op het gebied van vaardigheden. Je kunt je zowel in de diepte als in breedte ontwikkelen bij Detron.

Events

Als organisatie hebben we een belangrijke sociale kant met leuke events, af en toe een borrel en ieder jaar een onvergetelijke kerstbijeenkomst. Kortom, bij Detron combineren we persoonlijke aandacht, teamgevoel en passie voor techniek.

Erik Polko

salesdirector

Detron staat voor mij voor jong, dynamisch en ambitieus. Samen met een inspirerend team mooie dingen voor elkaar krijgen, waarbij hard werken en presteren wordt beloond. Bij Detron krijg je de mogelijkheid om je ambities waar te maken, dat heb ik zelf ervaren. Met elke dag nieuwe uitdagingen, fijne collega’s en toonaangevende klanten.

Benna Rullens

sales support medewerker

“Als net afgestudeerde student, sta ik open voor nieuwe uitdagingen. Die zijn er volop te vinden binnen Detron. Het is super om een deel uit te maken van dit bedrijf.”

Arbeidsvoorwaarden Detron

Detron biedt alle randvoorwaarden die nodig zijn om je functie goed uit te oefenen en gezamenlijk onze doelstellingen te realiseren! Denk aan marktconforme arbeidsvoorwaarden en aandacht voor je ontwikkeling met begeleiding, coaching en opleidingen. Maar ook een laptop en een mobiele telefoon van de zaak natuurlijk.

Wil jij kennismaken met onze recruiters?

ONZE RECRUITERS