Werken bij Detron

Werkplekbeheerder

Ben jij graag hét gezicht van de ICT afdeling, die alle gebruikers weer met een glimlach achter laat? En is de sky voor jou niet de limit, maar begint het daar pas voor jou? Dan ben jij de werkplekbeheerder waar wij naar op zoek zijn. Aarzel niet en solliciteer nu!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

Jij

bent op je best als je je volledig inzet voor de klant. De klant blij maken is de reden waarom jij elke dag weer uit je bed komt. Tijdens je werkdag beheer je IT middelen op een zodanige wijze dat de systeem- en netwerkomgeving optimaal functioneert. Jij zorgt ervoor dat alles voldoet aan de specifieke wensen van de opdrachtgever. Je helpt de klant bij het oplossen van issues en bij de uitrol van nieuwe hardware. Maar je weet ook bij te dragen aan de uitvoering van beheeractiviteiten of implementaties van nieuwe omgevingen. Kortom, een ontzettend veelzijdige rol waarin je kennismaakt met alle facetten van support tot aan beheer.

Jouw

ambitie is jezelf te ontwikkelen. Je bent niet alleen bij de klant om je werk te doen en weer naar huis te gaan – nee, jij bent nieuwsgierig en kijkt graag mee met collega’s om nog meer verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Jij bijt je vast in een klantomgeving tot je alles weet wat je moet weten. Je wilt leren. Certificeringen halen en groeien. Dit doe je in overleg met je operationeel manager. Samen stippelen jullie een plan uit om daar te komen waar jij heen wilt.

Met MBO4 werk- en denkniveau en zo’n 1 tot 2 jaar relevante ervaring als werkplekbeheerder of helpdeskmedewerker maak je de snelste start. Je weet wat AD is en je hebt er ook al wat ervaring mee. Installeren van werkstations doe jij met twee vingers in je neus en je hebt kennis opgedaan (misschien zelfs certificeringen) van Windows 7 en / of Windows 10.

Voor deze functie zoeken we twee nieuwe collega’s, dus je maakt dubbel kans! We zoeken één collega voor de locatie Breda en de ander voor de locatie Alblasserdam. Je spreekt vloeiend Nederlands en natuurlijk heb je je rijbewijs.

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • (Invloed op het krijgen van) de leukste en meest uitdagende opdrachten bij bestaande of nieuwe klanten
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.