Zorg op afstand zonder zorgen

Als zorginstelling sta je vandaag de dag voor vele uitdagingen. En door de bijzondere tijden rondom de coronacrisis is dit meer dan ooit. Daarom bieden wij Zorg op afstand zonder zorgen. Een eenvoudige oplossing voor beeldbellen door het leveren, installeren en beheren van een device.

Lees verder

Meer weten? Praat verder met Robbert

Robbert van Hagen, Director Business Development
T: +31 (6) 20445565
M: Robbert.van.Hagen@detron.nl

 

LinkedIn

Beeldbellen: Kant-en-klare oplossing
voor zorg op afstand

Zorg op afstand en beeldbellen zijn belangrijke hulpmiddelen om de zorg te garanderen en zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Beeldbellen is daarbij voor mensen zeer prettig in een periode waarin fysiek contact tussen cliënten, familie en vrienden niet of nauwelijks mogelijk is. Om dit mogelijk te maken is een beeldbellen applicatie en een device nodig. Met een kant-en-klare oplossing helpen wij organisaties die nieuwe laptops, tablets of smartphones gebruiksklaar willen inrichten voor zorg op afstand. Deze apparaten kunnen vervolgens op afstand worden uitgegeven aan cliënten of patiënten om menselijk contact te minimaliseren.

Dit betekent voor jou:

  • Wij brengen je belangeloos in contact met beeldbellen leveranciers
  • Bieden functionaliteit die past bij de zorg
    Leveren een veilige oplossing
  • Zorgen voor een juiste afstemming van connectiviteit (WiFi-4G)
  • Bieden snelle leveringen van hardware (verhuur-koop-lease) met Samsung en Apple
  • Mogelijkheid voor maandcontracten

Bekijk ons aanbod

Apple iPad 7th 32gb wifi 4g 10.2

Samsung Tab A 10.1 LTE

SET: Uitbreiding voor coronavirus (SET COVID-19)

Update: Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van zorg op afstand en beeldbellen en de bijdrage die de overheid hiervoor beschikbaar stelt via SET COVID-19 2.0.

Aanbieders van zorg die rond de coronacrisis extra willen inzetten op digitale zorg op afstand voor mensen thuis, kunnen in aanmerking komen voor de uitbreiding van de SET-regeling. Deze uitbreiding voorziet in digitale toepassingen bedoelt voor cliënten of hun mantelzorgers. Per aanvraag kan er beroep gedaan worden op minimaal €25.000 en maximaal €50.000 welke vrij te besteden is zonder eigen bijdrage. Wijkverpleging, huisartsenzorg en zorg & ondersteuning vanuit de WMO en/of geestelijke gezondheidszorg kunnen zelf de subsidie aanvragen of Detron vragen hierbij te ondersteunen. Meer informatie over de regeling vind je hier.

Bekijk ons aanbod

Meer weten of gratis demo?

Neem contact op met Detron via onderstaande gegevens of vul het formulier in en wij bellen je terug:

088 23 23 200
Robbert.van.Hagen@detron.nl

Ja, ik wil meer informatie ontvangen