Zorg op afstand zonder zorgen

Als zorginstelling sta je vandaag de dag voor vele uitdagingen. En door de bijzondere tijden rondom de coronacrisis is dit meer dan ooit. Daarom bieden wij Zorg op afstand zonder zorgen. Een eenvoudige oplossing voor beeldbellen door het leveren, installeren en beheren van een device.

Meer weten? Neem contact op met Jan-Joris

Jan-Joris de Wolf, Healthcare specialist
T: 088 4461 476
LinkedIn

 

Bel b.g.g. met Bas, gesprekspartner End-Point Management en telefonie
T: 06 14226622

Beeldbellen

Zorg op afstand en beeldbellen zijn belangrijke hulpmiddelen om de zorg te garanderen en zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Beeldbellen is daarbij voor mensen zeer prettig in een periode waarin fysiek contact tussen cliënten, familie en vrienden niet of nauwelijks mogelijk is. Om dit mogelijk te maken is een beeldbellen applicatie en een device nodig. Met een kant-en-klare oplossing helpen wij organisaties die nieuwe laptops, tablets of smartphones gebruiksklaar willen inrichten voor zorg op afstand. Deze apparaten kunnen vervolgens op afstand worden uitgegeven aan cliënten of patiënten om menselijk contact te minimaliseren.

Dit betekent voor jou:

  • Wij brengen je belangeloos in contact met beeldbellen leveranciers
  • Bieden functionaliteit die past bij de zorg
    Leveren een veilige oplossing
  • Zorgen voor een juiste afstemming van connectiviteit (WiFi-4G)
  • Bieden snelle leveringen van hardware (verhuur-koop-lease) met Samsung en Apple
  • Mogelijkheid voor maandcontracten

Voorbeeld van de beeldbellen applicatie op device

Apple iPad 7th 32gb wifi 4g 10.2

Samsung Tab A 10.1 LTE

SET: Uitbreiding voor coronavirus (SET COVID-19)

Aanbieders van zorg die rond de coronacrisis extra willen inzetten op digitale zorg op afstand voor mensen thuis, kunnen in aanmerking komen voor de uitbreiding van de SET-regeling. Deze uitbreiding voorziet in digitale toepassingen bedoelt voor cliënten of hun mantelzorgers. Per aanvraag kan er beroep gedaan worden op minimaal €25.000 en maximaal €50.000 welke vrij te besteden is zonder eigen bijdrage. Wijkverpleging, huisartsenzorg en zorg & ondersteuning vanuit de WMO en/of geestelijke gezondheidszorg kunnen zelf de subsidie aanvragen of Detron vragen hierbij te ondersteunen. Meer informatie over de regeling vind je hier.

Gratis demo?

Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt vrijblijvend een demo waarin we je precies uitleggen hoe het werkt.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen