De digitale werkplek voor de zorg

De juiste ICT maakt het mogelijk om overal veilig zorg te verlenen. Lees hier hoe wij dat doen.

Lees verder

Meer weten? Neem contact op met Jeroen

Jeroen Mulderij, Accountmanager
T: 088 44 60 000
LinkedIn

Veilig samenwerken waar,
wanneer en hoe je zelf wil

De zorg wordt steeds mobieler: al aan het bed van de cliënt wil je als zorgmedewerker direct de juiste informatie beschikbaar hebben en kunnen verwerken. Zo weet je precies wat er speelt om de juiste zorg te verlenen. De plaats waar je bent, is daarmee niet meer belangrijk. Zolang er internet is, kun je bij de noodzakelijke informatie. Je wil niet alleen overal kunnen werken, maar ook op ieder mogelijk device, zoals een smartphone, tablet of op een vaste PC. Overal, altijd en veilig toegang hebben tot informatie en applicaties is de norm.

Overal, altijd en veilig

We bieden werkplekken die aansluiten op de manier waarop jij als zorgverlener graag werkt

Meer informatie

Geïntegreerde communicatie

Als ervaren specialist integreren we jouw volledige IT én telecom in één werkplek

Ontdek alle middelen

Geautomatiseerde workflows

Onze dienstverlening is volledig gestandaardiseerd én geautomatiseerd met hoge mate van efficiëntie

Lees verder

ICT voor samenwerkers

Slim samenwerken én productiviteit en bereikbaarheid optimaliseren

Bekijk onze aanpak

Een werkstijl gedreven werkplek

We werken vanuit de behoefte van de zorgverlener en bieden daarom een werkplek op basis van een profiel. Het profiel creëren we op basis van de werkstijl. De verpleegkundige heeft tenslotte andere behoeften dan een arts of fysiotherapeut. De functionaliteiten van de werkplek worden opgebouwd op basis van de werkstijl, de benodigde middelen en gebruikersadoptie:

1. Werkstijl

De werkplek sluit aan op de werkwijze van de medewerker. De werkstijlen inventariseren we daarom op maat voor iedere organisatie.

Lees verder

2. Middelen

We leveren alle werkplek- en communicatiemiddelen om optimaal en moeiteloos te kunnen werken, gecombineerd met de juiste ondersteuning.

Lees verder

3. Gebruikersadoptie

We helpen jou en je team bij de veranderingen om de beschikbare middelen en functionaliteiten optimaal te benutten.

Lees verder

De werkstijlen

Hieronder vind je een mogelijke uitwerking van een aantal werkstijlen die wij regelmatig tegenkomen in de zorg. Met behulp van deze werkstijlen brengen wij overzichtelijk de behoeftes van jouw zorg verlenende medewerkers in kaart, waarop wij de diensten afstemmen. Van verpleegkundige tot arts:

De held aan de frontlinie die vaak het gezicht naar de cliënt is of de uitvoering doet. Voorbeelden zijn de verzorgende of verpleegkundige.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Detron Digital Workspace?

De digitale werkplek van Detron voor de zorg sluit aan op de werkwijze van het individu. De werkstijlen – en daarmee de persona’s - inventariseren we op maat voor iedere organisatie. Zo breng je overzichtelijk de behoeftes in kaart van jouw medewerkers. Meer weten over onze aanpak? Vraag hier een gedetailleerde toelichting van de Digital Workspace op:

Vraag meer informatie aan

De digitale werkplek voor samenwerkers

Als partner in de zorg adviseren, leveren, implementeren en beheren we ICT-oplossingen. We combineren en ontsluiten verschillende (zorg)technologieën tot één functioneel werkend geheel en dragen hierover de verantwoordelijkheid. We zijn geen leverancier, maar een partner. Het belangrijkste vinden wij de fit tussen ons en onze klanten. Mensen werken immers met mensen.

De werkplekmiddelen

Het is belangrijk dat je de juiste middelen hebt om je werk te kunnen doen. Op basis van de werkstijl worden de middelen afgestemd. Met ieder device kan je veilig werken vanaf elke locatie. Goede middelen maken het werk makkelijker, leuker en efficiënter.

Neem contact met ons op

Geïntegreerde communicatie

Wij bieden de integratie van jouw telefonie in de werkplek om goed te kunnen samenwerken en vergaderen. Daarbij bieden we ook de juiste communicatiemiddelen, zoals een geschikte headset. Onze bereikbaarheidsoplossingen zorgen ervoor dat de cliënt, naaste of mantelzorger altijd direct contact krijgt met de dienstdoende zorgverlener.

Neem contact met ons op

Ondersteuning

Voor de werkplek biedt Detron ondersteuning en support met dat serviceniveau dat past bij de behoeften van jouw organisatie. We beschikken daartoe over een professionele serviceorganisatie met 7x24 dienstverlening.

Neem contact met ons op

Onze partners

Adoptie

Wij brengen cloud, applicaties, functionaliteiten en oplossingen samen binnen een digitale werkplek voor jouw medewerkers. We bieden elke medewerker in iedere organisatie de juiste mogelijkheden om samen te werken op een veilige manier.

Met het adoptieprogramma ondersteunt Detron bij de functionele veranderingen die plaatsvinden bij de transformatie naar de nieuwe werkplek. Vanuit IT (technisch) oogpunt zien wij dat het veranderen naar deze werkplek medewerkers faciliteert in het optimaal en veilig kunnen samenwerken. Het biedt hen een eenduidige en intuïtieve gebruikerservaring en zet ook nog de gebruiker zelf aan het roer. Vanuit het perspectief van de medewerker (functioneel) leidt dit eerst tot verandering van de manier van werken en roept dit vaak vragen op als: “Waarom deze nieuwe werkplek? Hoezo kan ik hiermee dan beter mijn werk doen?’'

Bij gebruikersadoptie gaan we uit van de wijze waarop men werkt en kijken we welke functionaliteit of tool daarin ondersteunend kan zijn. Door uit te gaan van de werkwijze van de medewerker, begint de verandering altijd met het leveren van toegevoegde waarde voor die persoon of groep.

Bekijk onze aanpak

Bewezen oplossingen voor de zorg

De mogelijke weg naar jouw digitale werkplek

1. Het as-is beheren van jouw ICT-omgeving

Inventariseer

We inventariseren de huidige omgeving

Roadmap

We maken een uitgebreide roadmap

Beheer

We starten met het as-is beheer

2. De start van adoptie

Visie

We werken diverse scenario’s uit

Onboarding

We creëren awareness in de organisatie

Waarde verhogen

We verbeteren processen en resultaten

3. Digital Workspace

Design

We maken een gepersonaliseerd design

Onboarding

We blijven awareness creëren in de organisatie

Waarde verhogen

We verbeteren processen en resultaten

Waarom kies je voor Detron?

Detron is al jaren een gewaardeerde partner in de zorg. We adviseren, leveren, implementeren en beheren ICT-oplossingen in en voor de zorg. Denk hierbij aan diverse zorgdomotica oplossingen, waarmee ouderen bijvoorbeeld Slim Langer Thuis kunnen blijven wonen. We doen het graag anders dan andere partijen; bij Detron werken mensen die zich verdiepen in de problematiek en business van de klant, waardoor ICT-vraagstukken functioneel worden ingevuld. Vooral de fit tussen jouw organisatie en Detron vinden wij van groot belang.

Kennishuis met 450 professionals
Ruim 250.000 IT & UC werkplekken in beheer
Grootste onafhankelijke IT & Telecom dienstverlener van Nederland
ISO 9001 / ISO 14001/ ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd

Meer weten?

Neem contact op met Detron via onderstaande gegevens of vul het formulier in en wij bellen je terug:

088 44 60 000
Jeroen.Mulderij@detron.nl


Gerelateerd nieuws

Actueel in onze Newsroom:

Detron laat positieve stijging zien in Giarte’s IT Experience onderzoek

De 2020 resultaten IT Experience onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau Giarte zijn bekend.

Lees meer

Zorg op afstand zonder zorgen

Lees hier meer over onze oplossingen met betrekking tot zorg op afstand en beeldbellen.

Lees meer

Detron verlengt ISO 27001- en NEN 7510 certificering voor 2020

Detron heeft de audit 2020, uitgevoerd door BSI, met succes doorstaan. De verlenging van deze certificaten bevestigt dat Detron voldoet aan de internationale standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging.

Lees meer

Detron ondersteunt initiatief Stichting Dank voor de Goede Zorg

Samen met een groep Brabantse ondernemers zijn we een initiatief gestart om zorgpersoneel op de been te houden en uiting te geven aan ons enorme respect.

Lees meer