Cloud & Connectivity

Om de Digital Workspace optimaal te kunnen laten werken, hebben we een volledig beheerde cloudomgeving voor je ingericht. Hierin draaien de applicaties en wordt data veilig opgeslagen en 24/7 toegankelijk gemaakt. Een beheerde cloudomgeving kun je ook gebruiken voor het online beschikbaar stellen van bedrijfsapplicaties, telefonie, websites, webapplicaties of webshops.

Monitoring, back-up en security

Het woord ‘managed’ betekent dat wij het volledige beheer van de omgeving voor je verzorgen. Als je kiest voor een managed cloudomgeving of IaaS (Infrastructure as a Service) krijg je op aanvraag alle computing-, opslag- en netwerkresources die je nodig hebt. Inclusief monitoring, beheer, onderhoud, back-up, security en altijd de nieuwste software. Geen zorgen dus en je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Private, Public, Hybride clouds

Werken in de cloud biedt heel veel voordelen. Daarbij zijn er in principe drie mogelijkheden: een Private cloud (Detron Cloud), een Public cloud (Microsoft Azure) of een Hybride cloud. Veel bedrijven en instellingen kiezen voor een hybride cloudoplossing om te kunnen voldoen aan allerlei vereisten, zoals regelgeving en gegevenssoevereiniteit, het maximaliseren van de investering in on-premises technologie en het aanpakken van problemen met lage latentie. We adviseren je er graag over.

Cloud & Connectivity-oplossingen

 • Private cloud

  Met de Detron Cloud krijg je de beschikking over een specifieke, virtuele infrastructuur in ons datacenter waar uitsluitend de applicaties van jouw organisatie draaien.

 • Public cloud

  Azure is het publieke cloudplatform van Microsoft, waarmee je snel en eenvoudig complexe publieke en bedrijfsinterne services en applicaties bouwt, implementeert en beheert.

 • Hybride cloud

  In een hybride cloud combineren we een of meerdere private en public clouds en/of on-premises software. De infrastructuren functioneren los van elkaar, maar werken naadloos samen en wisselen applicaties en data uit waar nodig.

Wat biedt Managed Cloud & Connectivity jou?

 • Altijd en overal online toegang
 • Maximale snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid
 • Vooraf geen investeringen in hardware
 • Voorspelbare kosten en alleen betalen voor wat je gebruikt
 • Geen zorgen over onderhoud, beheer en security
 • Toekomstbestendig en altijd de nieuwste software

Veelgestelde vragen

Wat bedoelen jullie met ‘de werkwijze van de gebruiker staat altijd centraal’?

Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Waarom vinden jullie gebruikersadoptie belangrijk?

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Gebruikersadoptie is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken en te trainen, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Kunnen externe applicaties worden geïntegreerd in de Digital Workspace?

Een belangrijk voordeel van onze architectuur is dat we alle type platformen eenvoudig en veilig kunnen ontsluiten. Je gaat dus direct aan de slag met je digitale werkplek, zonder de achterliggende infrastructuur en applicaties aan te hoeven pakken. We bieden alle applicaties op een uniforme en eenvoudige manier aan in de Digital Workspace, ongeacht waar de applicatie vandaan komt. Meer over application hosting hierover lees je hier

Ben ik met de Digital Workspace verzekerd van een veilige digitale werkplek?

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Lees hier alles over security binnen de Digital Workspace. 

 

Kunnen mijn medewerkers ook bellen met de Digital Workspace?

De communicatiemogelijkheden binnen de Digital Workspace zijn eindeloos: voice (mobiel/vast), videobellen, instant messaging, e-mail, agenda, presence, schermen en documenten delen. En door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceer je gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop. Door de integratie van alle functionaliteiten op het gebied van communicatie én samenwerking, beschik je altijd en overal over je applicaties en bestanden. Lees hier meer over al onze communicatie-oplossingen. 

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’

Thuiswerken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor is de afgelopen tijd de norm geworden; het nieuwe normaal. Maar wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een digital workspace? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar moet je allemaal op letten?

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’:

Download het whitepaper