Strategic Partner en Certified Installed Partner

Dankzij de fusie is VodafoneZiggo een toonaangevende provider met een compleet portfolio van Fixed, Hosted en Mobile. Het mooie aan ons partnership met VodafoneZiggo is dat wij onze eigen diensten aan het portfolio toevoegen. Dit zorgt voor nog meer efficiency! Daarnaast zijn wij Certified Installed partner voor Vodafone One Net, waarbij wij naast advisering ook de volledige installatie voor je verzorgen.

Wat houdt het partnership precies in?

Omdat wij Strategic Partner zijn van VodafoneZiggo, kun je bij ons terecht voor het complete VodafoneZiggo-portfolio. Dit omvat: One Mobile, One Fixed, One Net, Flex, Calling in Office 365, Managed Internet, Managed IP VPN, SignaalPlus Business, Mobiel Breedband en Mobiel Internet. Naast advies en verkoop kun je ook de volledige installatie van de VodafoneZiggo-oplossingen aan ons overlaten.

Jouw voordelen op een rij

 • Compleet portfolio

  Het complete VodafoneZiggo-portfolio voor jou beschikbaar.

 • Advies en installatie

  Advies en installatie verzorgd door Detron.

 • Altijd het beste

  Altijd de beste dienstverlening aan je medewerkers.

Onze statussen

 • Strategic Partner

  Detron is Strategic Partner voor het complete VodafoneZiggo portfolio van Fixed, Hosted en Mobile op gebied van advies en installatie.

 • Certified Installed partner

  Detron is Certified Installed partner voor Vodafone One Net, waarbij wij naast advisering ook de volledige installatie voor je verzorgen.

Meer weten over Detron?

Wil je in contact komen met het Detron-team? Wij staan voor je klaar op onze kantoren. Liever bellen of mailen? Bel 088 44 60 000 of mail naar info@detron.nl.