Binnen welk vakgebied ga jij bijdragen?

We zijn op zoek naar uiteenlopende vakspecialisten met verschillende achtergronden en talenten, die elke dag het verschil willen maken. Dat geldt zowel voor Detron als voor Detron IT Consultants. Waar jouw talenten ook liggen, er is altijd een vakgebied met vacatures die geschikt zijn voor jou. We vertellen je graag meer over wat de verschillende vakgebieden inhouden en de functies die er binnen vallen. Je kunt bij ons in de volgende vakgebieden aan de slag:

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle vacatures

Detron IT Consultants

Als IT-consultant kom je bij aansprekende opdrachtgevers waar je werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Je skills en expertise houd je op peil met de Detron kennissessies en workshops. Door ons intensieve contact met het MKB en enterprise-opdrachtgevers ontstaan er voor jou als consultant legio doorgroeikansen!

Aan de slag als IT Consultant

Inspirerende locaties

Veenendaal

Veenendaal

Dit is het hoofdkantoor van Detron, waar diverse disciplines zijn gehuisvest. 

Meer informatie

Raamsdonksveer

Fraaie Detron-vestiging, van waaruit we vooral onze klanten in het mkb-segment bedienen.

Meer informatie

Heerlen

Ook in Limburg zijn we goed vertegenwoordigd met onze dienstverlening.

Meer informatie

Barneveld

Dit is de vestiging van Detron in Barneveld, onderdeel van de Detron ICT Groep.

Meer informatie