Sales is voor onze organisatie van doorslaggevend belang. Dus jij ook! Om up-to-date te blijven, organiseren we regelmatig een salesmeeting of kenniscafé. Hier delen we ervaringen en kijken we hoe we elkaar kunnen helpen. We werken als één team en samen vinden we een weg. Of we maken er een! Zo halen we de mooiste opdrachten binnen en maken we klanten tevreden. Goed om te weten: Detron staat bol van de doorgroeimogelijkheden.

Ons Salesteam

Zie jij kansen en mogelijkheden, ook wanneer het even tegenzit? Heb je graag contact met klanten en weet jij relaties goed te onderhouden? Ben je ondernemend en commercieel en zoek je een afwisselende baan met veel vrijheid? Dan ben je van harte welkom in ons Salesteam!

Wat zoek jij in een baan?

Als accountmanager draag je bij aan het klantportfolio van Detron. Jij werkt binnen onze bestaande klantportfolio óf je verbindt nieuwe labels aan onze dienstverlening. Afhankelijk van je klantsegment (MKB, Mid-market of Enterprice) heb je te maken met korte of langere trajecten, die soms een lange adem vragen.

Je zoekt een baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en waar je niet verbonden bent aan je werkplek. Je bent, zodra het weer kan, vaak onderweg naar de klant, je werkt thuis of bent op een van onze kantoren voor afspraken. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ons gezamenlijke doel

Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Om dit doel te bereiken, gaan we op zoek naar nieuwe klanten en zorgen we voor behoud en/of uitbreiding van het huidige klantenbestand. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Detronners aan het woord