Sales

Sales is voor onze organisatie van doorslaggevend belang. Dus jij ook! Om up-to-date te blijven, organiseren we regelmatig een salesmeeting of kenniscafé. Hier delen we ervaringen en kijken we hoe we elkaar kunnen helpen. We werken als één team en samen vinden we een weg. Of we maken er een! Zo halen we de mooiste opdrachten binnen en maken we klanten tevreden. Goed om te weten: Detron staat bol van de doorgroeimogelijkheden.

Ons Salesteam

Zie jij kansen en mogelijkheden, ook wanneer het even tegenzit? Heb je graag contact met klanten en weet jij relaties goed te onderhouden? Ben je ondernemend en commercieel en zoek je een afwisselende baan met veel vrijheid? Dan ben je van harte welkom in ons Salesteam!

  • Ons gezamenlijke doel

    Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Om dit doel te bereiken, gaan we op zoek naar nieuwe klanten en zorgen we voor behoud en/of uitbreiding van het huidige klantenbestand. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Wat zoek jij in een baan?

Als accountmanager draag je bij aan het klantportfolio van Detron. Jij werkt binnen onze bestaande klantportfolio óf je verbindt nieuwe labels aan onze dienstverlening. Afhankelijk van je klantsegment (MKB, Mid-market of Enterprice) heb je te maken met korte of langere trajecten, die soms een lange adem vragen.

Je zoekt een baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en waar je niet verbonden bent aan je werkplek. Je bent, zodra het weer kan, vaak onderweg naar de klant, je werkt thuis of bent op een van onze kantoren voor afspraken. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik iedereen alles kon vragen. Dat gaf mij echt een gevoel van warm welkom. Datzelfde gevoel is er nu, bijna 9 jaar later, nog steeds. Je kan bij iedereen om hulp vragen!

Danny Bax - Cliënt Manager | Detron ICT Groep

Veelgestelde vragen

Hoe is de werksfeer bij Detron?

Er heerst een gezellige, informele werksfeer binnen Detron. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende ruimte voor een lolletje. Als collega’s staan we altijd klaar voor elkaar en helpen we elkaar waar nodig.

Wat is de dresscode bij Detron?

De dresscode bij Detron is per functie verschillend. Onze technische medewerkers dragen op locatie bij de klant een blouse of polo en onze commerciële medewerkers een pak. Op het kantoor van Detron gaan collega’s meestal informeel gekleed. Afhankelijk van je functie en afspraken kun je je dus kleden op een manier die bij je past. Zorg er wel voor dat je er altijd representatief uitziet.

Hoe gaat Detron om met thuiswerken?

O.a. vanwege corona is thuiswerken bij Detron geen enkel probleem, maar maak wel goede afspraken met je collega’s en manager. Voor een aantal functies geldt dat je op (klant)locatie of een Detron-vestiging moet werken. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer, support engineer, receptioniste etc., maar ook voor veel van deze functies geldt dat je gedeeltelijk thuis kunt werken.

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden bij Detron eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alles sales vacatures