Sales

Sales is voor onze organisatie van doorslaggevend belang. Dus jij ook! Om up-to-date te blijven, organiseren we regelmatig een salesmeeting of kenniscafé. Hier delen we ervaringen en kijken we hoe we elkaar kunnen helpen. We werken als één team en samen vinden we een weg. Of we maken er een! Zo halen we de mooiste opdrachten binnen en maken we klanten tevreden. Goed om te weten: Detron staat bol van de doorgroeimogelijkheden.

Ons Salesteam

Zie jij kansen en mogelijkheden, ook wanneer het even tegenzit? Heb je graag contact met klanten en weet jij relaties goed te onderhouden? Ben je ondernemend en commercieel en zoek je een afwisselende baan met veel vrijheid? Dan ben je van harte welkom in ons Salesteam!

  • Ons gezamenlijke doel

    Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Om dit doel te bereiken, gaan we op zoek naar nieuwe klanten en zorgen we voor behoud en/of uitbreiding van het huidige klantenbestand. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Wat zoek jij in een baan?

Als accountmanager draag je bij aan het klantportfolio van Detron. Jij werkt binnen onze bestaande klantportfolio óf je verbindt nieuwe labels aan onze dienstverlening. Afhankelijk van je klantsegment (MKB, Mid-market of Enterprice) heb je te maken met korte of langere trajecten, die soms een lange adem vragen.

Je zoekt een baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en waar je niet verbonden bent aan je werkplek. Je bent, zodra het weer kan, vaak onderweg naar de klant, je werkt thuis of bent op een van onze kantoren voor afspraken. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik iedereen alles kon vragen. Dat gaf mij echt een gevoel van warm welkom. Datzelfde gevoel is er nu, bijna 9 jaar later, nog steeds. Je kan bij iedereen om hulp vragen!

Danny Bax - Cliënt Manager

Veelgestelde vragen

Waar is Detron gevestigd?

Het hoofdkantoor van Detron is gevestigd in Veenendaal. Hier zijn meerdere disciplines gevestigd. Daarnaast hebben wij kantoren in Raamsdonksveer, Heerlen en Barneveld. Wat je standplaats wordt, hangt o.a. af van je functie.

Hoe gaat Detron om met thuiswerken?

O.a. vanwege corona is thuiswerken bij Detron geen enkel probleem, maar maak wel goede afspraken met je collega’s en manager. Voor een aantal functies geldt dat je op (klant)locatie of een Detron-vestiging moet werken. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer, support engineer, receptioniste etc., maar ook voor veel van deze functies geldt dat je gedeeltelijk thuis kunt werken.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je solliciteert

Je krijgt een bevestiging en binnen vijf werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Het eerste contact

Goed nieuws? Dan bellen we je voor een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.

Het eerste gesprek

Een nadere kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

Het tweede gesprek

Is er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer op de inhoud in. Je praat met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nóg beter beeld van elkaar.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na jouw akkoord ontvang je je contract en kun je beginnen!

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden bij Detron eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Meer over werken bij Detron

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan.

Ben je benieuwd wat je toekomstige collega’s van werken bij Detron vinden? Bekijk nu de video. 

Bekijk alle sales vacatures