Bijna negen jaar geleden kwam Danny Bax zonder enige sales-ervaring binnen bij Detron. Sterker nog, hij wist niet eens wat Detron was en had de jaren ervoor gewerkt als bedrijfsleider van een kledingzaak. Inmiddels werkt Danny nog altijd met veel plezier bij Detron.

Danny: “Tijdens een nieuwjaarsborrel vertelde een kennis me dat er bij Detron een functie vrijkwam als medewerker verkoop binnendienst.” Detron had toen net het Brabantse Finntax overgenomen. “Ik had geen enkele ervaring en ook nog nooit van Detron gehoord. Toch gaf ik mijn cv mee en mocht ik op sollicitatiegesprek komen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar ik voelde wel gelijk een klik,” gaat Danny verder.

Warm welkom

In het begin was het soms best lastig dat Danny nog geen ervaring had. Danny: “Af en toe vroeg ik me af waar ik aan begonnen was. Dat kwam vooral omdat ik nog onbekend was met deze branche. Ik maakte mezelf wegwijs door internet af te struinen naar informatie over telefonie en providers.” Natuurlijk werd Danny ook geholpen door zijn collega’s. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik iedereen alles kon vragen. Dat gaf mij echt een gevoel van warm welkom. Datzelfde gevoel is er nu, bijna 9 jaar later, nog steeds. Je kan bij iedereen om hulp vragen!”

Cursussen en collega’s

Gelukkig was Danny niet alleen afhankelijk van internet en de kennis van zijn collega’s. Detron biedt ook diverse cursussen en trainingen aan. Die zorgden er mede voor dat Danny zich het vak van accountmanager eigen maakte. Danny: “Ik heb veel cursussen gevolgd bij providers, waaronder KPN. Dat varieerde van product- tot sales- en consultancycursussen. Die laatste waren overigens niet specifiek aan een provider gebonden. Bij Detron heb ik uiteraard ook de nodige sales-trainingen gevolgd.”

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik iedereen alles kon vragen. Dat gaf mij echt een gevoel van warm welkom. Datzelfde gevoel is er nu, bijna 9 jaar later, nog steeds. Je kan bij iedereen om hulp vragen!

Danny Bax - Cliënt Manager

Jezelf ontwikkelen

Wat de toekomst voor Danny gaat brengen, is voor hemzelf een raadsel. Op dit moment zit hij nog helemaal op zijn plek bij Detron. “Ik vind mijn werk ontzettend leuk en daarnaast groeien we aan alle kanten. Ook het contact met klanten waar ik al jaren over de vloer kom, wil ik niet zomaar opgeven. Het mooiste compliment vind ik dat klanten je trouw blijven. Daarnaast hebben zowel Detron als ik grote stappen gemaakt op het gebied van professionalisering. Waar we in het begin nog aparte bedrijfjes waren, zijn we nu echt een eenheid. Maar, mocht ik een stap willen maken, dan weet ik zeker dat Detron ervoor openstaat om hieraan mee te werken. Op het kantoor in Raamsdonksveer werken ook medewerkers die na hun stage een contract kregen. Je merkt dus dat je bij Detron de kans krijgt om als nieuweling binnen te lopen en jezelf te ontwikkelen,” sluit Danny af.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle vacatures

Detronners aan het woord

Toon meer verhalen