Contact met recruitment

Detron heeft verschillende recruiters in dienst, die werk maken van het vinden en binden van talent voor de jobs binnen onze organisatie. Wil jij aan de slag bij Detron? Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters.

Lees verder
Lonneke Schaars

Ik ben Lonneke, woonachtig in Arnhem en ben te vinden op diverse vestigingen van Detron. Als recruiter vind ik het belangrijk om open en eerlijk te zijn, zowel naar jou als kandidaat maar ook binnen de organisatie. Alleen dan kom je tot een duurzame oplossing. Ik word er zo blij van als een kandidaat zijn ambities waar kan maken binnen onze organisatie, zodat we samen groeien. Bij Detron denken we graag in mogelijkheden, dus neem vooral contact met mij op om samen naar de mogelijkheden binnen Detron te kijken!

0638077904 LinkedIn

Tijmen van Baalen

Hoi, mijn naam is Tijmen en ik ben geboren en getogen in Arnhem. Met veel plezier werk ik bij Detron als corporate recruiter. Dat houdt in dat het mijn taak is om nieuwe professionals te vinden en te binden aan het bedrijf. Ik vind het ontzettend tof om iets toe te voegen aan de loopbaan van een (nieuwe) collega. Daarnaast is mijn taak pas echt geslaagd wanneer iemand zich thuis voelt en zich ontwikkelt binnen ons bedrijf. Mocht je willen weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen!

06 27 08 16 04 LinkedIn

Gerby van Lambalgen

Mijn naam is Gerby en ik ben binnen Detron actief als corporate recruiter. Het leuke aan IT is dat het nooit stilstaat, zo blijf ik me iedere dag ontwikkelen. Bij zowel de specialist als de inhurend manager probeer ik te achterhalen wat hun echte behoefte is. Op deze manier kan ik écht een goede match maken. Het geeft me energie als dat dat lukt! Ben je (latent) op zoek en wil je meer weten over Detron? Dan ga ik graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

06 38 07 63 99 LinkedIn

Bart Brouwers

Hallo allemaal, ik ben Bart en werkzaam als corporate recruiter voor Detron IT Consultants. Ik woon in Tilburg, werk veel vanuit Den Bosch en spreek met IT-professionals uit het hele land! Ik vind het een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden en deze mee te nemen in de mooie mogelijkheden die we te bieden hebben! Ik bied jou als IT-professional graag de kans om jezelf te ontwikkelen binnen onze kennisorganisatie. Ik begeleid met bevlogenheid het proces van eerste contact tot en met getekend contract. Benieuwd? We kunnen altijd eens bellen.

06 14 96 42 52 LinkedIn

Mariska Verberne

Ik ben Mariska, kom uit Deurne en ben met veel enthousiasme werkzaam bij Detron als recruiter. Ik houd mij vooral bezig met het werven (sourcen) van IT-professionals. Het doel is om uiteindelijk ook de juiste match te kunnen maken waarvan beide partijen enthousiast worden. Ik ben een sociaal, energiek, nieuwsgierig persoon en oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Daarom sta ik altijd open voor een leuk gesprek. Ook al is het maar voor een klein praatje. Lijkt je dit wat? Neem vooral contact met me op!

06 34 39 47 26 LinkedIn