Contact met recruitment – wij maken er werk van!

Detron heeft verschillende recruiters in dienst, die werk maken van het vinden en binden van talent voor de jobs binnen onze organisatie. Wil jij aan de slag bij Detron? Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters.

Gerby van Lambalgen
Recruiter
06 41 67 92 46

Bio

Mijn naam is Gerby en ik ben binnen Detron actief als corporate recruiter. Het leuke aan IT is dat het nooit stilstaat, zo blijf ik me iedere dag ontwikkelen. Bij zowel de specialist als de inhurend manager probeer ik te achterhalen wat hun echte behoefte is. Op deze manier kan ik écht een goede match maken. Het geeft me energie als dat dat lukt! Ben je (latent) op zoek en wil je meer weten over Detron? Dan ga ik graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Tijmen van Baalen
Recruiter
06 27 08 16 04

Bio

Hoi, mijn naam is Tijmen en ik ben geboren en getogen in Arnhem. Met veel plezier werk ik bij Detron als corporate recruiter. Dat houdt in dat het mijn taak is om nieuwe professionals te vinden en te binden aan het bedrijf. Ik vind het ontzettend tof om iets toe te voegen aan de loopbaan van een (nieuwe) collega. Daarnaast is mijn taak pas echt geslaagd wanneer iemand zich thuis voelt en zich ontwikkelt binnen ons bedrijf. Mocht je willen weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen!

Bart Brouwers
Recruiter
06 14 96 42 52

Bio

Hallo allemaal, ik ben Bart en werkzaam als corporate recruiter voor Detron IT Consultants. Ik woon in Tilburg, werk veel vanuit Den Bosch en spreek met IT-professionals uit het hele land! Ik vind het een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden en deze mee te nemen in de mooie mogelijkheden die we te bieden hebben! Ik bied jou als IT-professional graag de kans om jezelf te ontwikkelen binnen onze kennisorganisatie. Ik begeleid met bevlogenheid het proces van eerste contact tot en met getekend contract. Benieuwd? We kunnen altijd eens bellen.

Debbie van der Zee
Recruiter
06 81 35 64 43
Lucas Reijers
Recruiter
06 81 35 64 25