Samsung Mobile Platinum Partner & Samsung Certified Knox Reseller

Al jaren is Samsung marktleider op gebied van smartphones. Naast het leveren van mobiele hardware zoals smartphones, tablets en accessoires timmert Samsung ook aan de weg met hun Knox-oplossing: mobiele beveiliging vanaf de chip. Knox is het vertrouwde middel van talloze organisaties over de hele wereld en is afgestemd op de manier waarop mensen écht werken. Net als de Digital Workspace.

Wat houdt het partnership precies in?

Als Samsung Mobile Platinum Partner & Samsung Certified Knox Reseller bevestigt Samsung de kennis en deskundigheid van Detron op het gebied van Samsung-producten en de Mobile Device Management-oplossing Knox. Knox is een geavanceerde beveiliging die is ingebouwd in de hard- en software van de nieuwste Samsung-apparaten. Knox is gecertificeerd door overheden en goedgekeurd voor gebruik in zwaar gereguleerde zakelijke omgevingen. Met Samsung Knox scheid je werk en privé veilig op één apparaat. Daarnaast kun je met Knox meerdere toestellen managen.

Jouw voordelen op een rij

  • Compleet portfolio

    Jarenlange ervaring met Samsung-producten en -diensten

  • Advies op maat

    Altijd het beste advies en oplossingen op maat

  • Altijd het beste

    Altijd de beste dienstverlening voor je medewerkers

Waarom kies je voor Detron?

Detron is Samsung Platinum Partner en Samsung Knox Certified Reseller. Dankzij onze jarenlange ervaring rondom Samsung-producten en -diensten profiteer je altijd van het beste advies en oplossingen op maat. Zo zorgen we er samen voor dat je niet alleen vandaag, maar ook morgen een optimale dienstverlening kunt bieden.

Wil je meer weten over hoe Samsung Enterprise Edition-toestellen jouw organisatie van meerwaarde kunnen voorzien? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met deskundig en vrijblijvend advies op maat.

Meer weten over Detron?

Wil je in contact komen met het Detron-team? Wij staan voor je klaar op onze kantoren. Liever bellen of mailen? Bel 088 44 60 000 of mail naar info@detron.nl.