Ben je op zoek naar een kostenefficiënte oplossing voor het inrichten van het mobiliteitsvraagstuk? Kies dan voor het Samsung Enterprise Edition-portfolio. Met deze krachtige devices zijn al je collega’s helemaal klaar voor de toekomst. In combinatie met Knox Suite ontstaat een complete zakelijke oplossing op basis van snelle hardware en zeer uitgebreide beheermogelijkheden.

Verzekerd van productiviteit met premium hardware

Het Samsung Enterprise Edition-portfolio biedt keuze uit verschillende Samsung-smartphones en -tablets, zoals de Galaxy S21 en Galaxy XCover 5. Medewerkers zijn verzekerd van krachtige hardware met premium functionaliteiten, waardoor deze voor een lange periode ingezet kunnen worden. Het ingebouwde Knox platform biedt sterke basisbeveiliging, maar de Enterprise Edition-toestellen hebben meer in huis.  

Waarom kies je voor Detron?

Detron is Samsung Gold-partner en Samsung Knox Certified Reseller. Dankzij onze jarenlange ervaring rondom Samsung-producten en -diensten profiteer je altijd van het beste advies en oplossingen op maat. Zo zorgen we er samen voor dat je niet alleen vandaag, maar ook morgen een optimale dienstverlening kunt bieden.

Wil je meer weten over hoe Samsung Enterprise Edition-toestellen jouw organisatie van meerwaarde kunnen voorzien? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met deskundig en vrijblijvend advies op maat.

Downloads gerelateerd aan Samsung

Ondernemingen over de hele wereld moeten het hoofd bieden aan dagelijkse nieuwe uitdagingen en complexiteiten. Nu meer dan ooit betekent vooruitlopen dat je deze uitdagingen aan moet gaan en nieuwe manieren moet ontdekken om mobiel, productief en veilig te blijven. Het integreren van enterprise mobiel binnen de enterprise IT infrastructuur is complexer en uitdagender dan ooit geworden. Galaxy Enterprise Edition helpt jou hierbij met een uitgebreid en eenvoudig uit te rollen pakket voor mobiele devices en diensten.