Samsung ruggedized

Het gebruik van mobiele devices is niet in alle situaties even vanzelfsprekend. Met het ruggedized portfolio biedt Samsung robuuste toestellen voor risicogevoelige omgevingen. In werkomgevingen zoals de bouw of zorg kan het gebruik van mobiele devices net even wat uitdagender zijn. Daarom heeft Samsung het ruggedized portfolio ontwikkeld. Dit portfolio bestaat uit extra stevige smartphones en tablets, zoals de Samsung Galaxy Tab Active4 Pro, Galaxy XCover 6 Pro en de Galaxy Tab Active3. Dat maakt ze zeer geschikt voor omgevingen met een verhoogd risico op schade.

Waarom Samsung Ruggedized?

 • Robuust ontwerp

  De toestellen zijn gemaakt van extra stevige materialen. Meer informatie

 • Continu bereikbaar

  Makkelijker om in iedere situatie mobiel te kunnen werken. Meer informatie

 • Gebruiksvriendelijk

  Het bewijs dat stevigheid en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan. Meer informatie

 • Kostenefficiënt

  Een lange levensduur dankzij de goede hardware en het stevige ontwerp. Meer informatie

Extra stevig door robuust ontwerp

De toestellen in het portfolio zijn gemaakt van extra stevige materialen. De MIL-STD 810G- of 810H-standaard geeft zelfs aan dat ze militaire duurzaamheidstest hebben doorstaan. Daarnaast beschikken de toestellen over een IP68-certificering waarmee de toestellen goed bestand zijn tegen vocht- en stofschade.

Continu bereikbaar en aan de slag

Het ruggedized portfolio maakt het makkelijker om in iedere situatie mobiel te werken. Door de krachtige specificaties blijft het werken met meerdere apps tegelijkertijd soepel verlopen. Het robuuste ontwerp vermindert de kans op schade. En dankzij de verwisselbare batterij blijf je ook in omgevingen met beperkte oplaadmogelijkheden bereikbaar.

Gebruiksvriendelijke bediening

Dat stevigheid en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan, bewijzen de ruggedized toestellen van Samsung. Zo kunnen de smartphones en tablets ook met handschoenen en natte handen worden bediend. Dat werkt niet alleen een stuk prettiger; het werkt ook een stuk sneller. Ideaal in de bouw en industriële omgevingen.

Kostenefficiënt door lange levensduur

Dankzij de goede hardware en het stevige ontwerp bieden de ruggedized toestellen van Samsung een lange levensduur. Op die manier kunnen organisaties meerdere jaren gebruikmaken van deze toestellen. Het toestel hoeft minder snel vervangen te worden en heeft daardoor een langere levenscyclus. Het maakt de keuze voor ruggedized toestellen een interessante besteding van het IT-budget.

Voordelen van Samsung rugged toestellen

 • Diverse Samsung Rugged toestellen beschikbaar, zoals de Samsung Galaxy XCover 6 Pro, Galaxy Tab Active3 en Galaxy Tab Active4 Pro;
 • IP68- en MIL-STD 810G- of 810H-gecertificeerd;
 • Goede hardware;
 • Verwisselbare batterij;
 • Lagere vervangingsvraag dankzij robuustheid;
 • Gunstige besteding van IT-budget dankzij lange levenscyclus;
 • Te bedienen met handschoenen en natte handen;

Effectief werken met Detron

Wij willen je zo makkelijk en effectief mogelijk laten werken met de juiste oplossingen voor jouw organisatie. Daarom bieden we je hierin ondersteuning en advies voorafgaand, tijdens en na de gehele gebruikersperiode. Je bent daardoor verzekerd  van oplossingen op maat die je collega’s nog makkelijker laten werken. Zo behaal jij die volgende stap in je dienstverlening.

Detron is Samsung Platinum Partner en Samsung Knox Certified Reseller. Dankzij onze jarenlange ervaring rondom Samsung-producten en -diensten profiteer je altijd van het beste advies en oplossingen op maat. Zo zorgen we er samen voor dat je niet alleen vandaag, maar ook morgen een optimale dienstverlening kunt bieden. 

Meer over Samsung