Werk je mobiel, dan mag het je aan niets ontbreken. Snel werken met zakelijke apps, videobellen via Teams en andere zakelijke taken moeten moeiteloos verlopen. De Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra bieden de kracht van een laptop, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je veel gebruikte documenten en applicaties. De Galaxy S22 en S22 Ultra zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition-toestel. Pre-order jouw Galaxy S22 nu.

Toekomstbestendige hardware

Een 4nm-processor, ruim werkgeheugen, lange batterijduur en S Pen-ondersteuning op de Galaxy S22 Ultra bieden jarenlange performance én gebruiksgemak. Werken met meerdere apps tegelijk ‒ zoals Office 365, Teams en Outlook ‒ gaat moeiteloos en snel. Dankzij het ingebouwde Knox Platform zijn de toestellen in de basis al goed beveiligd tegen dreigingen als hacks en malware.

Razendsnel internet

De Galaxy S22-toestellen ondersteunen 5G en Wi-Fi 6E Deze snelle internetverbindingen bieden ongekende stabiliteit en snelheid, ook op drukke plekken. In hoge kwaliteit videobellen of multitasken is daardoor geen probleem, ook niet op drukke plekken. Zo werk je altijd zonder vertraging door, vandaag en morgen.

Waarom ga je voor de Galaxy S22?

  • Jarenlang werken zonder beperkingen

    Dankzij de zeer krachtige hardware hoef je je geen zorgen te maken dat je rekenkracht of opslaggeheugen tekortkomt. Met 5G- en Wi-Fi 6E-ondersteuning ben je echt overal productief en bereikbaar. Je werkt jarenlang snel en zonder problemen op je meest gebruikte mobiele device.

  • Perfect voor de hybride werkplek

    Met het ingebouwde Samsung DeX koppel je eenvoudig een externe monitor en muis en een extern toetsenbord aan je toestel, en werk je met je vertrouwde apps op groot scherm direct verder.

  • Eenvoudig beheer met Samsung Knox

    Update, beheer en beveilig je toestellen op afstand met Samsung Knox, de totaaloplossing die mobiel beheer op afstand gebruiksvriendelijker en efficiënter maakt.

Beschikbaar als Enterprise Edition

Als Enterprise Edition-toestel ontvangen de Galaxy S22 en S22 Ultra minstens vijf jaar securityupdates. Ook zijn ze minstens twee jaar na introductie beschikbaar en profiteer je een jaar lang van gratis gebruik van Knox Suite. Hiermee is het een toestel dat ook in grotere organisaties een belangrijke meerwaarde biedt.

Waarom kies je voor Detron?

Detron is Samsung Platinum Partner en Samsung Knox Certified Reseller. Dat betekent dat we over hoogwaardige expertise beschikken rondom Samsung-producten en -diensten, zoals het Enterprise Edition-portfolio. Je profiteert dus altijd van het beste advies en de beste oplossingen voor jouw organisatie. 

Op die manier zorgen we er samen voor dat je ook in de toekomst optimaal kunt blijven werken. Wil je meer weten over hoe Samsung Enterprise Edition-toestellen jouw organisatie van meerwaarde kunnen voorzien? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met deskundig en vrijblijvend advies op maat.