Samsung Galaxy S23

Om flexibel te kunnen werken, is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op devices die net zo flexibel met je meewerken. Maak kennis met de Galaxy S23 Series: een krachtige en slimme reeks smartphones van hoge kwaliteit. Met onder andere een helder en groot display en sterke accu ben je verzekerd van optimale productiviteit, efficiëntie en alle gemakken voor een gehele werkdag. 

Klaar voor de toekomst

De nieuwe Galaxy S23 Series is een duurzame serie die is voorzien van krachtige hardware. Met de razendsnelle processor in ieder toestel is het mogelijk om de zwaarste taken zonder problemen uit te voeren. Dit kun je met een gerust hart de gehele dag doen dankzij onder andere een sterke accu. In combinatie met slimme, energiebesparende systemen van het Dynamic AMOLED 2X-display gaat de batterij langer mee. Zo blijf je de gehele dag productief en bereikbaar.

Multifunctionele S Pen

De Galaxy S23 Ultra heeft naast het grote display een ingebouwde S Pen. Deze multifunctionele stylus biedt extra mogelijkheden om het werk nog efficiënter te laten verlopen. Maak bijvoorbeeld een snelle aantekening of voorzie een document van een digitale handtekening. Uiteraard kun je ook gemakkelijk een schets uitwerken of op een precieze manier andere werkzaamheden uitvoeren.

Een device van formaat

De nieuwe Galaxy S23 Series bestaat uit drie verschillende smartphones met ieder een eigen formaat display. De reguliere Galaxy S23 heeft een schermafmeting van 6,1 inch, gevolgd door de Galaxy S23+ met een diameter van 6,6 inch. Het grootste display is te vinden in de Galaxy S23 Ultra+ met een formaat van 6,8 inch. Daarnaast beschikt dit toestel over de meest adaptieve verversingssnelheid. Op deze manier kun je iedere soort content op de meest soepele wijze vertonen.

Waarom ga je voor de Galaxy S23?

  • Hoge productiviteit

    Koppel de Galaxy S23 Series aan een monitor of (smart-)televisie en werk met Samsung DeX op een groter scherm door. Alle apps zijn zo ontworpen dat ze in een sleepbaar venster worden geopend. Op het extra scherm ga je zo moeiteloos door waar je op het kleine scherm mee was begonnen.

  • Eenvoudig beheer met Samsung Knox

    Met gebruik van Samsung Knox heb je een totaaloplossing voor de monitoring, beveiliging en het beheer van het toestel, waar je ook bent.

  • Jarenlang vertrouwen

    Door het gebruik van duurzame en sterke materialen in combinatie met slimme software ben je verzekerd van jarenlange kwaliteit.

Beschikbaar als Enterprise Edition

De Galaxy S23 is opgenomen in het Enterprise Edition-portfolio. Hiermee krijg je minstens vijf jaar security- en firmware-updates én is de smartphone minstens twee jaar na introductie beschikbaar. Zo kun je gemakkelijk opschalen met hetzelfde toestel. Daarnaast profiteer je een jaar lang van gratis gebruik van Knox Suite, een krachtige mobiele beheeroplossing.

Waarom kies je voor Detron?

Detron is Samsung Platinum Partner en Samsung Certified Knox Reseller. Dat betekent dat we over hoogwaardige expertise beschikken rondom Samsung-producten en -diensten, zoals het Enterprise Edition-portfolio. Je profiteert dus altijd van het beste advies en de beste oplossingen voor jouw organisatie. 

Op die manier zorgen we er samen voor dat je ook in de toekomst optimaal kunt blijven werken. Wil je meer weten over hoe Samsung Enterprise Edition-toestellen jouw organisatie van meerwaarde kunnen voorzien? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met deskundig en vrijblijvend advies op maat.