Detron Digital Workspace

Detron Digital Workspace.

Dé Detron Digital Workspace bestaat niet. Want bij ons bepaalt jouw branche en de werkwijze van je medewerkers hoe hun digitale werkplek eruit ziet. Wat voor iedereen gelijk is: je krijgt alle werkplek- en communicatiemiddelen die je nodig hebt om optimaal (samen) te kunnen werken. Onderling met collega’s, maar ook met klanten, cliënten, relaties en leveranciers. Hoe, waar en wanneer je maar wilt met de Digital Workspace van Detron.

Werkplek
Werkplek

De Digital Workspace is de innovatieve werkplek voor jouw organisatie om optimaal te kunnen samenwerken en communiceren. Altijd, overal en veilig. Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden.

Lees verder
Applicaties
Applicaties

Binnen de Digital Workspace van Detron maken medewerkers gebruik van een veelheid aan applicaties. Welke dat zijn, hangt af van de branche waarin je werkzaam bent en de werkwijze van je medewerkers. Met Application hosting zorgen we voor een high-performance platform, zodat applicaties overal en altijd beschikbaar. Ongeacht of ze legacy, SaaS of on-premises zijn.

Lees verder
Security
Security

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Secure by design noemen we dat. Dankzij de architectuur in de cloud realiseren we ongekend continuïteitsniveau. Daar boven op bieden we een portfolio van diensten en oplossingen, die je naar behoefte kunt toevoegen aan onze de Digital Workspace. Je bepaalt zelf welke diensten je inzet en hoe vaak.

Lees verder
Telecom en unified communications
Telecom en unified communications

Digitale transformatie en de (r)evolutie van technologie hebben ervoor gezorgd dat werken niet langer tijd- of plaatsgebonden is. Er is dan ook ongelofelijk veel technologie beschikbaar om dit te faciliteren. Met Unified Communications (UC) komen alle gekozen communicatiekanalen en -middelen samen in één geïntegreerd platform. Precies zoals het werkt in onze Digital Workspace.

Lees verder
Cloud & connectivity
Cloud & connectivity

Om de Digital Workspace optimaal te kunnen laten werken, hebben we een volledig beheerde cloudomgeving voor je ingericht. Hierin draaien de applicaties en wordt data veilig opgeslagen en 24/7 toegankelijk gemaakt. Een beheerde cloudomgeving kun je ook gebruiken voor het online beschikbaar stellen van bedrijfsapplicaties, telefonie, websites, webapplicaties of webshops.

Lees verder
Unique services
Unique services

Mobiele devices, ‘vaste’ hardware en alle denkbare accessoires zijn onmisbaar voor je bedrijfsvoering. In alle primaire, secundaire en ondersteunende bedrijfsprocessen zijn zogenaamde endpoints immers een cruciaal onderdeel. Om bij vervanging of reparatie je bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren, kun je vertrouwen op onze Endpoint Services. Als separate dienst of geïntegreerd in de Detron Digital Workspace.

Lees verder

De Digital Workspace: onze aanpak

Detron is dé ICT-dienstverlener die alles levert wat jij nodig hebt voor een persoonlijke digitale werkplek, die naadloos aansluit bij jouw werkwijze. Op je werk, onderweg, thuis of bij een klant… wij zorgen ervoor dat je werkplek altijd beschikbaar en bereikbaar is. Op je favoriete device en op de manier die jij wilt. Want het is onze missie om jou en je organisatie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Overal, altijd en veilig dankzij de Digital Workspace.

Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Meer over onze aanpak

Is de Detron Digital Workspace iets voor jouw organisatie? Doe de test!

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Natuurlijk, je ziet de voordelen ervan, je wilt beter samenwerken, efficiënter werken en de productiviteit laten stijgen. Maar wat is de beste oplossing voor jouw organisatie?

Beantwoord nu 7 vragen en ontdek of de Detron Digital Workspace past bij jouw organisatie!

Doe de test