IT Consultant bij Detron

Als IT-consultant kom je bij aansprekende opdrachtgevers waar je werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Je skills en expertise houd je op peil met de Detron kennissessies en workshops. Door ons intensieve contact met het MKB en enterprise-opdrachtgevers ontstaan er voor jou als consultant legio doorgroeikansen!

Lees verder

Wat is de volgende stap in jouw carrière?

Detron IT Consultants is een onderdeel van Detron ICT groep. Met een team van 80 IT professionals helpen wij onze klanten met Infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Als IT Consultant ben jij de specialist in jouw vakgebied. Je krijgt de mogelijkheid om onze (enterprise) klanten te helpen met hun complexe vraagstukken. Onze collega’s zijn de drijfveer van onze organisatie. Hun kennis is ons heilig.

Wist je dat… Onze IT Consultants bij 6 van de top 10 meest geliefde werkgevers van Computable 100 zijn gedetacheerd?
We hebben consultants zitten bij Bol.com, ABN Amro, KLM, ING, Belastingdienst en Schiphol.

Het geheim…

van Detron IT Consultants? Onze kennis. Wij zijn enorm trots op de kennis die wij in huis hebben. Al onze consultants kunnen direct waarde toevoegen bij klanten. Als werkgever geloven we in hen en willen we onze collega’s uitdagen om een opdracht aan te nemen die soms net iets té uitdagend is. Maar, omdat er een heel team achter hen staat die behulpzaam is als ze er even niet uitkomen, pakt dit altijd goed uit. Daarbij is werk belangrijk, maar we hebben ook oog voor jou. Jouw groeipad, jouw thuissituatie en jouw ambitie. Daarbij zijn we gevestigd in Den Bosch en dat betekent dat Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staat!

Bekijk de vacatures

Wij geven jou…

ontzettend veel trainingen en cursussen. Zeker onze consultants moeten bij blijven als het gaat om de laatste ontwikkelingen in de IT. Daarbij vragen onze klanten er ook om. Alleen met IT kennis kom je er niet als consultant, dus ook de softskills worden getraind. We werken op afstand van elkaar, dus organiseren we regelmatig leuke uitjes om elkaar ook eens anders te leren kennen! Jouw ontwikkeling en ambitie is belangrijk voor ons. We zullen je faciliteren waar mogelijk om bij te dragen aan jouw groeipad.

Neem contact met ons op

Ontdek wat onze collega's te vertellen hebben