Azure kennisteam

Het Azure kennisteam van Detron bestaat uit een mix van mensen op medior/senior niveau. Een hecht en compact team met heel veel passie voor de cloudoplossingen van Microsoft. Om onze kennis op peil te houden en uit te breiden, organiseren we regelmatig kennisteamavonden en kennissessies. Binnen het team zijn de lijnen kort; als je vragen hebt of tegen uitdagingen aanloopt binnen je opdracht, dan kun je altijd snel schakelen met een collega.

Opdrachten, vraagstukken en uitdagingen

Veel van onze klanten hebben een uitdaging bij het aanpassen van hun eigen processen en medewerkers ervaren uitdagingen bij de transitie naar (hybride) cloudoplossingen. Hier kunnen wij ze uiteraard goed bij helpen. De uitdaging is dat je moet beschikken over brede, maar vooral diepgaande kennis. Die maakt je echt onderscheidend. De keuze maken in trainingen die je gaat volgen, is cruciaal. En wat ook belangrijk is: de balans tussen privé en zakelijk vinden!

  • De toekomst van Azure. Volgens Detron.

    Alles gaat naar automation en low code en hier zien we dan ook heel veel toekomst in; kansen, uitdagingen en samenwerkingen. We zijn nu al volop bezig om onze trainingen en opleidingen omtrent dit thema te organiseren, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden op de toekomst van Microsoft Azure.

Azure vacatures

IT Consultancy
Azure Infrastructure Consultant
Landelijk
32 – 40 uur
IT Consultancy
IT Consultant
Landelijk
32 – 40 uur

Bekijk alle IT Consultants vacatures

Veelgestelde vragen

Wat houdt consultancy precies in?

In de rol van consultant werk je projectmatig bij de klant op locatie. Dit is bijvoorbeeld het tijdelijk invallen in een beheerteam, maar het kan ook een migratie zijn die je leidt of waar je aan meewerkt. Afhankelijk van je functie en je specialiteit zoeken wij uitdagende opdrachten. Zit je niet meer op je plek en/of is de opdracht niet meer uitdagend genoeg? Dan gaan wij samen kijken hoe we dit op kunnen lossen, ook al betekent dit dat we een nieuwe opdracht moeten zoeken.

Bij wie kom ik in dienst als consultant?

Als consultant ben je in dienst bij Detron, maar voer je werkzaamheden uit bij de klant. Op het moment dat je geen opdracht hebt (tussen opdrachten in zit of een opdracht is afgelopen), blijf je uiteraard in dienst. Mocht het voorkomen dat je even geen opdracht hebt, dan is dat een uitgelezen kans om extra trainingen en certificeringen te behalen. Zo benut je alsnog je tijd goed.

Waar kom ik te werken als consultant?

De plek waar je komt te werken, is afhankelijk van de opdracht. We kijken daarbij naar je woonplaats (max. één uur reizen) en de inhoud van de opdracht. Uiteraard nemen wij je voorkeur mee in de zoektocht, zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat.

Hoelang duurt een opdracht?

Een opdracht duurt gemiddeld acht maanden tot een jaar. Dit kan korter zijn, maar het kan ook voorkomen dat opdrachten jarenlang doorlopen, afhankelijk van jouw rol in de klantorganisatie en waar jouw wensen en behoefte zitten qua carrièreontwikkeling.

Heb ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen binnen Detron?

Binnen Detron zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden voor consultants. Je kunt groeien qua kennis door middel van diverse trainingen en het behalen van certificeringen. We hebben hiervoor een onbeperkt scholingsbudget. Maar we delen onderling ook veel kennis en informatie en natuurlijk leer je van iedere opdracht. Het is mogelijk om door te groeien van medior naar senior en daarna naar managing consultant. Doorgroeien kan zowel bij Detron IT Consultants als bij Detron.

Meer over IT Consultants

Iets voor jou?

Wil je werken bij een bedrijf waarin jij centraal staat, je zoveel kennis kan vergaren (en delen) dat je er duizelig van wordt? Waar de gezelligheid altijd voelbaar is en waar jij zeker géén nummer bent? Waar we rekening houden met de reistijd naar je opdrachtgever, zodat je niet alleen maar in de auto zit? Dan moet je zeker eens komen praten!

Meer over Detron IT Consultants

Lees meer verhalen van onze IT Consultants