Onze aanpak

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Natuurlijk, je ziet de voordelen ervan, je wilt beter samenwerken, efficiënter werken en de productiviteit laten stijgen. Maar je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Die zekerheid geven we je bij Detron!

Consultancy vooraf

Als je kiest voor de Digital Workspace, willen we vooraf precies weten wat je wensen zijn. Daarom ga je met onze consultants om de tafel. We beginnen met het nauwkeurig inventariseren van de behoefte van de gebruikers, teams en organisatie. Onze diensten moeten immers daadwerkelijk gaan bijdragen aan je organisatiedoelstellingen. Samen met onze adoptieconsultants bekijken we wat de best mogelijke migratie-aanpak is en hoe we de gebruikersadoptie maximaliseren.

Gebruikersadoptie

Zodra de Digital Workspace geïmplementeerd en operationeel is, helpen we je met de gebruikersadoptie. We laten de implementatie en migratie geruisloos verlopen en doen er alles aan om medewerkers er optimaal mee te laten werken. Dat is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken, zien ze de voordelen en het gemak van de online werkplek en gaan ze graag mee werken.

Waarom adoptie zo belangrijk is

Als ICT-dienstverlener brengen we clouds, applicaties, functionaliteiten en oplossingen samen in een uniforme werkplekervaring. Wij willen dat iedere medewerker de juiste mogelijkheden krijgt om efficiënt en veilig samen te werken. Daarom kijken we heel goed naar de werkstijl van je medewerkers. Elke werkstijl vraagt om een andere inrichting van de digitale werkplek, selfservice portal, wijze van communiceren, trainen, werkplekondersteuning én adoptie-aanpak. Bij Detron zorgen we ervoor dat de Digital Workspace hier naadloos op aansluit.

Samen met WorkplaceBuddy

  • Detron heeft adoptie als onderdeel van haar dienstverlening geïntegreerd in haar activiteiten. Omdat adoptie zo belangrijk is en per gebruiker kan verschillen, maken we naast onze servicedesk gebruik van een intelligente, digitale workspace coach: WorkplaceBuddy.

Ontmoet WorkplaceBuddy

Whitepaper: ‘Zo krijg je de eindgebruiker mee’

Als de digitale werkplek in de volledige potentie wordt toegepast, is er veel efficiencywinst te behalen. Maar dat vereist wel dat jouw organisatie de eindgebruiker meeneemt, traint en begeleidt in het gebruik en de nieuwe manieren van communiceren en samenwerken.

Download nu onze whitepaper en ontdek handige tips en tricks die helpen bij de succesvolle implementatie en acceptatie van de digitale werkplek.

Download het whitepaper