Online werkplek

Detron’s Digital Workspace is dé online werkplek voor jouw organisatie. Jouw branche en jouw werkwijze bepalen hoe de online werkomgeving eruit ziet. Altijd, overal en veilig. Binnen de online werkomgeving kunnen medewerkers optimaal samenwerken en communiceren. Onderling met collega’s, maar ook met klanten, relaties en leveranciers. Hoe, waar en wanneer je maar wilt.

Veilig en gemakkelijk samenwerken in een online werkomgeving

Het doel van de online werkplek? Met de online werkplek van Detron werk je veilig en gemakkelijk samen. Ook het communiceren en het delen van bestanden werkt eenvoudig en is 100% veilig. Je komt via één centrale portal in jouw online werkplek, waarin je alle relevante data en applicaties vindt. Welke dit zijn, hangt af van de branche waarin je werkzaam bent. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: SaaS-applicaties, webapplicaties, applicaties vanuit een Citrix werkplek, applicaties vanuit een Microsoft RDS werkplek en lokale applicaties. Deze applicaties zijn altijd en overal beschikbaar.

Veilig en gemakkelijk samenwerken

Altijd en overal een online werkplek

Detron is dé ICT-dienstverlener die alles levert wat jij nodig hebt voor een persoonlijke online werkplek, die naadloos aansluit bij jouw werkwijze. De Digital Workspace is volledig browser-based en werkt op alle type apparaten met een recente browser en een stabiele internetverbinding. Op je werk, onderweg, thuis of bij een klant… wij zorgen ervoor dat je online werkplek altijd beschikbaar en bereikbaar is. Want het is onze missie om jou en je organisatie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken.

Online werkomgeving opgebouwd rondom Microsoft 365

De online werkplek biedt een zorgvuldig afgestemde combinatie van alle functionaliteiten en oplossingen, die jij nodig hebt om je werk makkelijk en veilig uit te voeren. Je hoeft slechts één keer in te loggen waarna je meteen aan de slag kunt. De online werkomgeving is opgebouwd rondom het Microsoft 365 portfolio. Daarnaast wordt deze online werkomgeving aangevuld met de benodigde functionaliteiten rondom printing, device management, digitale werkplekcoach, online portal, dataopslag, back-up-faciliteiten en Teams-calling. Wil jij meer weten over waarom Microsoft 365 het kloppende hart van jouw online werkplek vormt? Lees het in onze blog!

Self-service portal, servicedesk en WorkplaceBuddy

  • Eenvoudig zaken zelf regelen binnen jouw online werkplek kan in de self-service portal. Je kunt hierbij denken aan het aanvragen van applicaties, het aanpassen van je wachtwoord of toegang tot data aanvragen. Daarnaast kun je ook niet IT-gerelateerde zaken regelen. Mocht je hulp nodig hebben, staat onze servicedesk voor je klaar. Of raadpleeg de online werkplekcoach WorkplaceBuddy.

Ontmoet WorkplaceBuddy

Wat biedt de Digital Workspace jou?

  • Een intuïtieve werkplek, prettig en eenvoudig in het gebruik
  • Eenvoudig samenwerken, bestanden delen en communiceren
  • Self-service portal en servicedesk voor maximale gebruikerstevredenheid
  • Hoge mate van automatisering bij autorisatie en gebruikersmutaties
  • Hoge mate van automatisering bij in-, door- en uitstroomprocedures van medewerkers
  • Hoge mate van schaalbaarheid; resources en kosten, nooit te veel betalen
  • Gebruik marktstandaarden/ geen leverancier lock-in
  • Verhogen van zelfredzaamheid met Foxy, de digitale werkplekcoach
  • Adoptie (nieuwe) functionaliteiten

Veelgestelde vragen

Wat bedoelen jullie met ‘de werkwijze van de gebruiker staat altijd centraal’?

Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Waarom vinden jullie gebruikersadoptie belangrijk?

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Gebruikersadoptie is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken en te trainen, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Kunnen externe applicaties worden geïntegreerd in de Digital Workspace?

Een belangrijk voordeel van onze architectuur is dat we alle type platformen eenvoudig en veilig kunnen ontsluiten. Je gaat dus direct aan de slag met je digitale werkplek, zonder de achterliggende infrastructuur en applicaties aan te hoeven pakken. We bieden alle applicaties op een uniforme en eenvoudige manier aan in de Digital Workspace, ongeacht waar de applicatie vandaan komt. Meer over application hosting hierover lees je hier

Ben ik met de Digital Workspace verzekerd van een veilige digitale werkplek?

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Lees hier alles over security binnen de Digital Workspace. 

 

Kunnen mijn medewerkers ook bellen met de Digital Workspace?

De communicatiemogelijkheden binnen de Digital Workspace zijn eindeloos: voice (mobiel/vast), videobellen, instant messaging, e-mail, agenda, presence, schermen en documenten delen. En door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceer je gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop. Door de integratie van alle functionaliteiten op het gebied van communicatie én samenwerking, beschik je altijd en overal over je applicaties en bestanden. Lees hier meer over al onze communicatie-oplossingen. 

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’

Thuiswerken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor is de afgelopen tijd de norm geworden; het nieuwe normaal. Maar wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een digital workspace? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar moet je allemaal op letten?

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’:

Download het whitepaper