Welk platform zet jij in om als organisatie efficiënt samen te werken en onderling te communiceren? Microsoft 365 biedt dé oplossing! Maar wat is Microsoft 365 precies? Dit is de nieuwe versie met verschillende voordelen voor digitaal werken. Het biedt een complete en optimaal beschikbare en beveiligde digitale werkplek voor elke medewerker. Wij presenteren je graag zeven goede redenen om Microsoft 365 tot het kloppende hart van je digitale werkomgeving te maken. Lees snel verder!

Zeven redenen waarom Microsoft 365 het kloppende hart van je digitale werkplek vormt

  • Je medewerkers kunnen met Microsoft 365 uiterst efficiënt overleggen en presenteren.
  • Met Microsoft 365 kunnen je medewerkers tegelijkertijd werken in hetzelfde bestand.
  • Teamspirit en teamprestaties verbeteren aanzienlijk door Microsoft 365.
  • Je medewerkers werken vanuit één centraal punt: de digitale werkplek.
  • Documenten en gegevens staan veilig in de cloud.
  • Je profiteert van flexibiliteit en schaalbaarheid.
  • Je hebt geen omkijken meer naar updates dankzij Microsoft 365.

1. Je medewerkers kunnen met Microsoft 365 uiterst efficiënt overleggen en presenteren

Met de bekende Office-apps van Microsoft 365 kun je moeiteloos online communiceren met jouw collega’s. Even iets afstemmen met een collega, met een compleet team vergaderen of een presentatie geven aan 200 mensen. Het kan met Microsoft 365 ongeacht het tijdstip en je locatie! Op het werk, thuis of onderweg. Overal kun je bijvoorbeeld One Note, PowerPoint, Word, Outlook, Teams en Sharepoint Online gebruiken en combineren. Het functioneert allemaal probleemloos in de vertrouwde digitale werkomgeving van je medewerker. Werken en samenwerken met Microsoft 365 zorgt dan ook voor efficiënte communicatie en flinke tijdsbesparingen.

2. Met Microsoft 365 kunnen je medewerkers tegelijkertijd werken in hetzelfde bestand

In Microsoft 365 kunnen medewerkers probleemloos tegelijkertijd werken in dezelfde documenten, rapportages en verslagen. Dat is te danken aan de real-time co-authoring-functie in SharePoint. Hiermee bespaar je een hoop tijd en voorkom je ergernissen, omdat het voortdurend heen en weer sturen van bestanden, het werken in verkeerde documenten of het opslaan van verkeerde versies definitief tot het verleden behoort.

Zeven redenen waarom Microsoft 365 het kloppende hart van je digitale werkplek vormt

3. Teamspirit en teamprestaties verbeteren aanzienlijk door Microsoft 365

Microsoft 365 biedt voor elke vorm van overleg en communicatie de meest geschikte oplossing. Vergaderen en het aanmaken van groepen gebeurt in het inmiddels overbekende Teams. Hiermee kun je bovendien makkelijk chatten en onderling bestanden tonen en delen. SharePoint en OneDrive bieden ongekende mogelijkheden om snel én efficiënt te delen, te sparren en ideeën uit te wisselen. Met slimme tools als Power BI Pro en MyAnalytics kom je bovendien samen sneller tot waardevolle informatie om beleidsbeslissingen op te baseren. Het overall resultaat: meer teamspirit en betere teamprestaties.

4. Je medewerkers werken vanuit één centraal punt: de digitale werkplek

Microsoft 365 vormt een degelijke basis voor de persoonlijke, digitale werkplek van je medewerkers. Het centrale en vertrouwde punt dat draait vanuit en toegang biedt tot de cloud, zodat ze altijd kunnen beschikken over de documenten, gegevens en applicaties die ze nodig hebben. Onderweg snel wat bijwerken of taken wijzigen? Ook dat is geen probleem omdat alle gegevens en apps altijd zijn gesynchroniseerd. Iedereen heeft daarmee op elke plek toegang tot zijn e-mail, agenda en taken vanaf een pc, tablet of smartphone. Op kantoor, vanuit huis, bij klanten of op andere bedrijfslocaties.

5. Documenten en gegevens staan veilig in de cloud

Microsoft 365 biedt een zeer complete, digitale werkomgeving, met al je documenten en gegevens in de cloud. Security is uiteraard een cruciaal onderdeel van elke digitale werkplek met Microsoft 365. Met intelligente en beproefde veiligheidsmaatregelen, zoals multifactorauthenticatie (MFA) in Microsoft Azure, voorkom je dat documenten en gegevens terechtkomen bij personen die hier geen toegangsrechten voor hebben. Ook is je bedrijf optimaal beschermd tegen malware, ransomware en andere digitale bedreigingen. Wil jij hierover meer weten? Bekijk onze blog over werken in de cloud.

6. Je profiteert van flexibiliteit en schaalbaarheid

Microsoft 365 biedt een uitgebreid pallet aan applicaties. Het gebruik en de inrichting ervan kun je compleet naar wens van jouw bedrijf bepalen met de Detron Digital Workspace. Die wordt ingericht op basis van de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores in combinatie met de voorkeuren van je medewerkers, bepalen welke werkplek- en communicatiemiddelen worden opgenomen.

Hiermee bied je je medewerkers dus digitale werkplekken op maat. Bovendien kun je op basis van nieuwe behoeften steeds weer nieuwe applicaties toevoegen. Met die flexibiliteit en schaalbaarheid groeit Microsoft 365 als onderdeel van de Detron Digital Workspace moeiteloos mee met de ontwikkeling van je bedrijf. Flexibel op- en afschalen naar behoefte is geen enkel probleem!

7. Je hebt geen omkijken meer naar updates dankzij Microsoft 365

Alle Microsoft 365 applicaties binnen de Detron Digital Workspace worden automatisch ge-updatet. Dat is uiteraard ook in te stellen voor de andere niet-Microsoft-applicaties binnen je digitale werkplek. Je medewerkers hebben er dan geen omkijken meer naar, terwijl ze altijd met de nieuwste versies werken. Wel zo efficiënt én veilig!

Wil jij alles regelen voor een optimale digitale werkplek?

Dan ben je bij Detron aan het juiste adres en met Microsoft 365 wordt dit nog makkelijker gemaakt! De werkwijze van de gebruiker staat bij ons altijd centraal. Meer weten? Het Detron team staat altijd voor je klaar. Detron is dé ICT-dienstverlener die alles levert wat jij nodig hebt voor een persoonlijke digitale werkplek, die naadloos aansluit bij jouw werkwijze. Op je werk, onderweg, thuis of bij een klant… wij zorgen ervoor dat je werkplek altijd beschikbaar en bereikbaar is. Op je favoriete device en op de manier die jij wilt. Want het is onze missie om jou en je organisatie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Overal, altijd en veilig.

Whitepaper: ‘De snelste route naar een moderne en veilige digitale werkplek’

Een gepersonaliseerde digitale werkplek in de cloud, die medewerkers optimaal faciliteert. Wat houdt dat in en hoe bied je een werkomgeving die klaar is voor de toekomst, nu thuiswerken de norm is? Daarover gaat deze whitepaper. Ook laten we je zien wat de voordelen zijn van een volledig ontzorgde digital workspace.

Download hier het gratis whitepaper ‘De snelste route naar een moderne en veilige digitale werkplek’:

Download de moderne & veilige digitale werkplek whitepaper