De Detron Digital Workspace is veel meer dan gewoon een digitale werkplek. Het is een complete werkomgeving in de cloud, waarmee elke individuele medewerker met het grootste gemak, veilig en optimaal kan (samen)werken, communiceren, informatie vinden en delen en vergaderen. Op kantoor, onderweg en thuis. Op PC, laptop, tablet of smartphone. De voordelen van de Detron Digital Workspace zijn legio. Hieronder vind je zeven goede redenen om te kiezen voor de Detron Digital Workspace.

1. De allerbeste ICT-professionals gaan voor je aan het werk

Als je kiest voor de Detron Digital Workspace, kies je automatisch ook voor de allerbeste ICT-professionals. Zowel voor de inrichting van je werkplek als voor het onderhoud, beheer en support staan er altijd ervaren ICT-professionals voor je klaar. Je hoeft dus niet meer zelf te investeren in het opleiden en behouden van deze doorgaans dure arbeidskrachten binnen je bedrijf. Bij de Detron Digital Workspace beschik je 24/7 over de allerbeste ICT-professionals die altijd voor je klaarstaan als het nodig is. Ook als je wilt uitbreiden of als je andere ICT-wensen hebt. Je vragen blijven bovendien nooit liggen, maar worden direct opgepakt.

2. Je bespaart veel tijd, kosten én kopzorgen

Kies je voor de Detron Digital Workspace, dan kunnen jij en je medewerkers alle aandacht volledig op jullie business richten. Je hebt geen omkijken meer naar het beheer van je ICT-werkplekken, het wordt allemaal goed voor je geregeld. Ook qua kosten hoef je je geen zorgen te maken; je betaalt alleen voor de diensten die je afneemt. Je kunt maandelijks flexibel op- en afschalen, afhankelijk van de capaciteitsbehoefte binnen je bedrijf.

3. Je creëert ruimte en rust binnen je organisatie

Met je keuze voor de Detron Digital Workspace creëer je ruimte en rust binnen je organisatie. Je eigen ICT-medewerkers kunnen zich maximaal focussen op alle andere belangrijke ICT-vraagstukken en -projecten, zonder dat hun werk verstoord wordt door vragen en werkzaamheden rondom de ICT-werkplekken. De contractueel vastgelegde prestatie- en kwaliteitsafspraken zorgen voor rust binnen je bedrijf. Iedereen is verzekerd van een optimaal functionerende ICT-werkplek en de benodigde ondersteuning als het nodig is. Dat resulteert gegarandeerd in meer werkplezier en betere prestaties.

4. De Detron Digital Workspace beweegt flexibel mee met je bedrijf, branche en business

Ondernemen zit vol risico’s en verrassingen. Als je met je bedrijf ineens een enorme groeispurt doormaakt of juist tegen wat tegenvallers aanloopt, is het goed om te weten dat de Detron Digital Workspace flexibel met je bedrijf mee kan bewegen. Afhankelijk van je behoeften kun je het aantal ICT-werkplekken en functionaliteiten snel en eenvoudig op- en afschalen. Je blijft onder alle omstandigheden flexibel en je betaalt nooit te veel. Dat onderneemt net een stuk prettiger!

5. Je beschikt altijd over up-to-date ICT-kennis en kunt eenvoudig inspelen op trends en nieuwe ontwikkelingen

  • De digitale wereld is continu in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Met de Detron Digital Workspace hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je werkt samen met een gepassioneerde partner die helemaal thuis is in het digitale speelveld en altijd boven op de trends zit. Door de samenwerking met gerenommeerde leveranciers als Microsoft, Apple, HP, Citrix etc. zijn we altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, devices, applicaties, oplossingen en diensten en maken we deze waar nodig onderdeel van de Detron Digital Workspace. Zonder dat je zelf over technologische kennis hoeft te beschikken, kun je er altijd over beschikken en er gebruik van maken.

6. De Detron Digital Workspace maakt gebruik van proactieve monitoring

Veel bedrijven en instellingen gaan reactief te werk als het gaat om hun ICT. Is er iets kapot of werkt het niet meer goed, dan wordt het uiteindelijk gerepareerd of verholpen. Deze manier van werken kost veel tijd en geld en maakt dat je achter de feiten aan blijft lopen. Daarom is proactieve monitoring standaard onderdeel van de Detron Digital Workspace. De beschikbaarheid en feilloze werking van je werkplekken wordt 24/7 gemonitord en als er iets niet optimaal functioneert, wordt dit vaak al verholpen voordat je medewerkers het in de gaten hebben. Alles is hierbij gericht op continuïteit en optimale beschikbaarheid van de ICT-werkplekken. Ook voor het snel repareren of vervangen van devices zijn er binnen Detron efficiënte oplossingen beschikbaar.

7. Gebruikersadoptie krijgt alle aandacht binnen de Detron Digital Workspace

Het inrichten en implementeren van een digitale werkplek is één ding. Zeker zo belangrijk is dat je medewerkers er ook mee aan de slag gaan en alle functionaliteiten optimaal gebruiken. Daarom is gebruikersadoptie een standaard onderdeel van de Detron Digital Workspace. Zodra de Detron Digital Workspace geïmplementeerd en operationeel is, helpen we je hiermee. We laten de implementatie en migratie geruisloos verlopen en doen er alles aan om je medewerkers er optimaal mee te laten werken. Dat is nodig, omdat de Detron Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken, zien ze de voordelen en het gemak van hun digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Waarom kies je voor Detron?

Detron is dé ICT-dienstverlener die alles levert wat jij nodig hebt voor een persoonlijke digitale werkplek, die naadloos aansluit bij jouw werkwijze. Op je werk, onderweg, thuis of bij een klant… wij zorgen ervoor dat je werkplek altijd beschikbaar en bereikbaar is. Op je favoriete device en op de manier die jij wilt. Want het is onze missie om jou en je organisatie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Overal, altijd en veilig.

Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Detron Digital Workspace