De ontwikkeling die we Unified Communications (UC) noemen, draagt in belangrijke mate bij aan de efficiency en productiviteit van je bedrijf. Digitalisering en mobiel werken hebben onze manieren van samenwerken en communiceren flink veranderd. Een vaste werkplek is er niet meer bij, je medewerkers willen werken in één op hun werk en voorkeuren afgestemde moderne omgeving: hun digitale werkplek. Waar ze overal, altijd en elk apparaat over beschikken. Dankzij de next level doorontwikkeling van Microsoft Teams, met intelligente extra’s als online real-time vertalen, automatische deelnemers in meetings herkennen en beslissingen registreren, spreken we inmiddels van Intelligent Communications.

De voordelen van Unified Communications binnen je IT-werkplek

 • Efficiënt werken

  Meer werkplezier, productiviteit, betere dienstverlening en betere bedrijfsresultaten.

 • Verhoogd bereikbaarheid

  Betere bereikbaar, overal en altijd en op ieder device.

 • Optimaal beheer

  Beheersbare kosten, optimale veiligheid, altijd up-to-date.

 • Bevorderd samenwerken

  Optimale samenwerking, efficiënt teamwork compleet locatieonafhankelijk.

1. Meer werkplezier, productiviteit en betere dienstverlening dankzij Unified Communications

Unified Communications maakt het niet alleen mogelijk maar zorgt er ook voor dat je medewerkers veel efficiënter gaan werken. Bellen, chatten, e-mailen, bestanden delen, video vergaderen of online congressen organiseren? En daartussen eindeloos kunnen switchen? Het kan met Unified Communications! En dat allemaal binnen één en dezelfde digitale werkplek. Dat zie gegarandeerd terug in meer werkplezier, productiviteit en betere dienstverlening aan klanten. En aan betere bedrijfsresultaten!

2. Overal en altijd beter bereikbaar met Unified Communications

Voorwaarde is natuurlijk wel dat je medewerkers net zo bereikbaar zijn als op je bedrijf. Met Unified Communications communiceer je in de cloud, waardoor iedereen overal en altijd op dezelfde wijze bereikbaar is en moeiteloos kan communiceren. Op laptop, tablet en smartphone; 24 uur per dag, zeven dagen per week en het hele jaar door. En desgewenst ook nog eens op één en hetzelfde nummer. Kies je voor Unified Communications, dan ga je er als bedrijf dus flink op vooruit.

3. Beheersbare kosten, optimale veiligheid, altijd up-to-date

Het mooie van Unified Communications: je betaalt per digitale werkplek een vast bedrag per maand. Daarmee zijn niet alleen alle mogelijke tools om te kunnen communiceren en te overleggen inbegrepen, maar ook de kosten voor beheer en onderhoud. De specialist waar je Unified Communications aan uitbesteedt, zorgt voor een probleemloze werking. Updates van software en veiligheidsmaatregelen vinden automatisch plaats. Je beschikt over één aanspreekpunt waar je terecht kunt met al je vragen en wensen. En je bent verzekerd van oplossingen die altijd veilig zijn en aansluiten op je bedrijfsprocessen. Daar hoef je zelf geen tijd en energie in te steken.

4. Unified Communications zorgt voor een optimale en efficiënte samenwerking

Met Unified Communications weet je één ding zeker: samenwerken wordt veel eenvoudiger en effectiever. Iedereen kan in video-calls gegevens en bestanden delen, ongeacht waar mensen zich bevinden. Samenwerken vanuit verschillende vestigingen of vanuit huis gaat moeiteloos. Dankzij de video-vergaderfunctie kun je ook eenvoudig meetings houden met collega’s en projectgroepen die zich elders bevinden. Efficiënt teamwork is op deze manier compleet locatieonafhankelijk.

Waarom kies je voor Detron?

Detron is dé ICT-dienstverlener die alles levert wat jij nodig hebt voor een persoonlijke digitale werkplek, die naadloos aansluit bij jouw werkwijze. Op je werk, onderweg, thuis of bij een klant… wij zorgen ervoor dat je werkplek altijd beschikbaar en bereikbaar is. Op je favoriete device en op de manier die jij wilt. Want het is onze missie om jou en je organisatie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Overal, altijd en veilig. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Whitepaper: ‘Unified Communications binnen de digital workspace’

Binnen digitale werkplekken draait het vooral om optimaal samenwerkende en soepel communicerende medewerkers. Unified Communications, kortweg UC, is dan ook niet meer weg te denken uit de digitale werkplek. Maar wat is Unified Communication nu eigenlijk? Wat heb je eraan? En wat kun je er allemaal mee? 

Download hier het gratis whitepaper ‘Unified Communications binnen de digital workspace’:

Download de UC whitepaper