Security portfolio

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Secure by design noemen we dat. Dankzij de architectuur in de cloud realiseren we ongekend continuïteitsniveau. Daar boven op bieden we een portfolio van diensten en oplossingen, die je naar behoefte kunt toevoegen aan onze de Digital Workspace. Je bepaalt zelf welke diensten je inzet en hoe vaak.

Van centrale naar endpoint-beveiliging

Security is onlosmakelijk verbonden met de Digital Workspace. Door de opkomst van SaaS verschuift de focus van beveiliging van de centrale IT-omgeving steeds meer naar endpoint-beveiliging. Daarbij is het de uitdaging om beveiliging niet ten koste te laten gaan van het gebruiksgemak van je medewerkers. Binnen de Digital Workspace kijken we niet alleen naar de individuele componenten, maar koppelen we ook de data van alle onderdelen van de omgeving. Zo detecteren we tijdig dreigingen en mitigeren we waar mogelijk automatisch.

Samen met Microsoft

Voor het beheersen van de veiligheid van onze klanten werken we nauw samen met o.a. Microsoft. Hierdoor benutten we niet alleen de data uit onze eigen omgevingen, maar ook vanuit de expertise en alle bijbehorende data van Microsoft 365- en Azure-omgevingen. Dit stelt ons in staat om samen met onze partners 24/7 een end-to-end beveiligde omgeving te bieden. Naast Microsoft werken we voor complexe vraagstukken ook met externe specialisten.

Security diensten

  • Health check

    Technische controle en controle van processen in het kader van informatiebeveiliging.

  • Vulnerability scanning

    Technisch doorlichten van de omgeving op kwetsbaarheden.

  • Disaster Recovery & Back-up

    Afhankelijk van je wensen en eisen kun je dagelijks, wekelijks, etc. een back-up laten maken. Dit kan zowel lokaal als in de cloud en op bestands- of systeemniveau.

  • Endpoint protection

    Antivirus, antimalware, intrusion detection en software patching.

Kwaliteit en openheid staan bij Detron hoog in het vaandel

In onze jaarverslagen geven we graag openheid van zaken. We nemen je mee in onze ideeën, strategie en visie en tot op de laatste euro nauwkeurig lees je wat onze resultaten zijn. Ook kwaliteit, milieu en veiligheid nemen we zeer serieus. Daarom laten we onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 certificering én ons ISAE 3000A type 2 | SOC2 assurance rapport jaarlijks onafhankelijk toetsen. Een extra garantie voor kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wat bedoelen jullie met ‘de werkwijze van de gebruiker staat altijd centraal’?

Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Waarom vinden jullie gebruikersadoptie belangrijk?

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Gebruikersadoptie is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken en te trainen, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Kunnen externe applicaties worden geïntegreerd in de Digital Workspace?

Een belangrijk voordeel van onze architectuur is dat we alle type platformen eenvoudig en veilig kunnen ontsluiten. Je gaat dus direct aan de slag met je digitale werkplek, zonder de achterliggende infrastructuur en applicaties aan te hoeven pakken. We bieden alle applicaties op een uniforme en eenvoudige manier aan in de Digital Workspace, ongeacht waar de applicatie vandaan komt. Meer over application hosting hierover lees je hier

Ben ik met de Digital Workspace verzekerd van een veilige digitale werkplek?

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Lees hier alles over security binnen de Digital Workspace. 

 

Kunnen mijn medewerkers ook bellen met de Digital Workspace?

De communicatiemogelijkheden binnen de Digital Workspace zijn eindeloos: voice (mobiel/vast), videobellen, instant messaging, e-mail, agenda, presence, schermen en documenten delen. En door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceer je gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop. Door de integratie van alle functionaliteiten op het gebied van communicatie én samenwerking, beschik je altijd en overal over je applicaties en bestanden. Lees hier meer over al onze communicatie-oplossingen. 

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’

Thuiswerken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor is de afgelopen tijd de norm geworden; het nieuwe normaal. Maar wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een digital workspace? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar moet je allemaal op letten?

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’:

Download het whitepaper