Twee displays op één toestel

Samsung opent nieuwe deuren op het gebied van vouwbare smartphones met de Galaxy Z Flip4 5G en Galaxy Z Fold4 5G. Deze krachtige toestellen maken apps en cloudoplossingen veelzijdiger dan ooit. Met de derde generatie smartphones biedt Samsung vouwbare innovatie voor een brede doelgroep. Met de Galaxy Z-smartphones beschik je over krachtige functionaliteiten in zakformaat. Beide modellen brengen de meerwaarde van opvouwbare functionaliteit op hun eigen manier naar een nieuw niveau.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G

De Galaxy Z Fold4 5G heeft een ruim display aan de buitenkant met volwaardige smartphonefunctionaliteit. Als je het toestel openvouwt werk je zonder onderbreking verder op het grotere tabletsized display. Door de integratie met Microsoft Teams en de voor het grote display geoptimaliseerde Office-apps heb je alle vertrouwde apps bij de hand. Ook kun je eenvoudig meerdere apps naast elkaar op het grote scherm gebruiken. En met de optionele S Pen maak je makkelijk aantekeningen tijdens meetings.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G

Het coverdisplay van de Galaxy Z Flip4 5G toont in gesloten toestand de belangrijkste meldingen, zoals een gemiste oproep of een gemist bericht. Vervolgens open je deze app door op een melding te tikken en het toestel open te vouwen. Via Flex Mode kun je apps op gedeeld scherm gebruiken. Erg handig bij het voeren van een videogesprek in Teams bijvoorbeeld.

De voordelen van Samsung

  • Productiviteit

    Krachtige hardware houdt je productief

  • Toekomstbestendig

    Connectiviteit voor de toekomst

  • Duurzaam

    Duurzaam door robuuste materialen

Lees verder

Krachtige hardware houdt je productief

Innovatie en design kunnen niet zonder de juiste hardware. Daarom zijn beide Galaxy Z-smartphones voorzien van een snelle processor, ruim werkgeheugen en veel opslagcapaciteit. Intern zijn beide toestellen natuurlijk voorzien van het Knox-platform, Samsungs securityoplossing die het toestel hard- en softwarematig beveiligt. Productiviteit en security gegarandeerd.

Connectiviteit voor de toekomst

Met deze zakelijke smartphones ben je ook op de langere termijn verzekerd van een goede mobiele oplossing. Essentieel hierin zijn de toekomstbestendige verbindingen. Door de ondersteuning voor 5G en de wifi-standaard Wifi 6 blijf je optimaal werken. Het maakt van deze innovatieve smartphones de toekomstbestendige keuze.

Duurzaam door robuuste materialen

Beide Galaxy Z-smartphones zijn vervaardigd met robuuste materialen. Bij deze derde generatie vouwbare toestellen is het displayglas nog steviger, evenals het scharnier. Daarnaast zijn de toestellen IPX8-gecertifcieerd, waarmee het de eerste waterdichte vouwbare smartphones zijn. Hierdoor kun je jarenlang profiteren van de veelzijdigheid van deze toestellen.

 

Waarom kies je voor Detron?

Detron is Samsung Platinum Partner en Samsung Knox Certified Reseller. Dankzij onze jarenlange ervaring rondom Samsung-producten en -diensten profiteer je altijd van het beste advies en oplossingen op maat. Zo zorgen we er samen voor dat je niet alleen vandaag, maar ook morgen optimale dienstverlening kunt bieden.

Wil je meer weten over hoe Samsung jouw organisatie van meerwaarde kan voorzien? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met deskundig en vrijblijvend advies op maat. Bel 088 44 60 000 of mail naar info@detron.nl.

Meer over Samsung