Staf

Als onderdeel van de staf werk je op de afdeling HR, Risk & Compliance, Legal, Finance, Recruitment of Marketing. Ondersteunende afdelingen die ervoor zorgen dat onze Sales- en IT-teams zich volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn. We werken veel samen met het management en zijn actief voor alle onderdelen binnen de organisatie. Dit doen we voornamelijk vanuit onze vestiging in Veenendaal, maar je komt ons ook op andere vestigingen tegen.

Ons Stafteam

Het Stafteam bestaat uit veel verschillende disciplines, die regelmatig samenwerken. Gezamenlijk streven we ernaar om de organisatie verder te brengen, door processen te optimaliseren en collega’s te ondersteunen waar gewenst.

  • Ons gezamenlijke doel

    Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook ervoor zorgen dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen doen, wat ze moeten doen. Dat is het aanbieden, leveren en onderhouden van de Detron Digitale Werkplek en daarmee onze klanten tevreden te stellen. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Wat zoek jij in een baan?

Zoek jij een fijn team waar je dagelijkse werkzaamheden af kunt wisselen met leuke projecten? Dan is ons Stafteam iets voor jou! Hier kun je veel leren of juist jouw expertise binnen onze organisatie delen. Als expert binnen jouw vakgebied lever je echt toegevoegde waarde. Dat wordt erg gewaardeerd door het management en de teams die je adviseert en ondersteunt.

Waar je je werkzaamheden uitvoert, bepaal je grotendeels zelf. Je bent vrij om je agenda zo in te delen, dat het voor jou het beste werkt. Zo kun je vanuit ons kantoor werken, maar bieden wij ook faciliteiten om een thuiswerkplek in te richten. Net wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Als de directie in Raamsdonksveer langskomt, vragen ze altijd hoe het met je gaat. Dat is de oprechte interesse, die zo kenmerkend is. Bij Detron ben je geen nummer, maar een mens die er mag zijn en wordt gewaardeerd. 

José van Avendonk - Receptioniste | Detron ICT Groep

Veelgestelde vragen

Hoe is de werksfeer bij Detron?

Er heerst een gezellige, informele werksfeer binnen Detron. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende ruimte voor een lolletje. Als collega’s staan we altijd klaar voor elkaar en helpen we elkaar waar nodig.

Wat is de dresscode bij Detron?

De dresscode bij Detron is per functie verschillend. Onze technische medewerkers dragen op locatie bij de klant een blouse of polo en onze commerciële medewerkers een pak. Op het kantoor van Detron gaan collega’s meestal informeel gekleed. Afhankelijk van je functie en afspraken kun je je dus kleden op een manier die bij je past. Zorg er wel voor dat je er altijd representatief uitziet.

Hoe gaat Detron om met thuiswerken?

O.a. vanwege corona is thuiswerken bij Detron geen enkel probleem, maar maak wel goede afspraken met je collega’s en manager. Voor een aantal functies geldt dat je op (klant)locatie of een Detron-vestiging moet werken. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer, support engineer, receptioniste etc., maar ook voor veel van deze functies geldt dat je gedeeltelijk thuis kunt werken.

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden bij Detron eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle staf vacatures