Staf

Als onderdeel van de staf werk je op de afdeling HR, Risk & Compliance, Legal, Finance, Recruitment of Marketing. Ondersteunende afdelingen die ervoor zorgen dat onze Sales- en IT-teams zich volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn. We werken veel samen met het management en zijn actief voor alle onderdelen binnen de organisatie. Dit doen we voornamelijk vanuit onze vestiging in Veenendaal, maar je komt ons ook op andere vestigingen tegen.

Ons Stafteam

Het Stafteam bestaat uit veel verschillende disciplines, die regelmatig samenwerken. Gezamenlijk streven we ernaar om de organisatie verder te brengen, door processen te optimaliseren en collega’s te ondersteunen waar gewenst.

  • Ons gezamenlijke doel

    Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook ervoor zorgen dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen doen, wat ze moeten doen. Dat is het aanbieden, leveren en onderhouden van de Detron Digitale Werkplek en daarmee onze klanten tevreden te stellen. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Wat zoek jij in een baan?

Zoek jij een fijn team waar je dagelijkse werkzaamheden af kunt wisselen met leuke projecten? Dan is ons Stafteam iets voor jou! Hier kun je veel leren of juist jouw expertise binnen onze organisatie delen. Als expert binnen jouw vakgebied lever je echt toegevoegde waarde. Dat wordt erg gewaardeerd door het management en de teams die je adviseert en ondersteunt.

Waar je je werkzaamheden uitvoert, bepaal je grotendeels zelf. Je bent vrij om je agenda zo in te delen, dat het voor jou het beste werkt. Zo kun je vanuit ons kantoor werken, maar bieden wij ook faciliteiten om een thuiswerkplek in te richten. Net wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Als de directie in Raamsdonksveer langskomt, vragen ze altijd hoe het met je gaat. Dat is de oprechte interesse, die zo kenmerkend is. Bij Detron ben je geen nummer, maar een mens die er mag zijn en wordt gewaardeerd. 

José van Avendonk - Receptioniste

Veelgestelde vragen

Waar is Detron gevestigd?

Het hoofdkantoor van Detron is gevestigd in Veenendaal. Hier zijn meerdere disciplines gevestigd. Daarnaast hebben wij kantoren in Raamsdonksveer, Heerlen en Barneveld. Wat je standplaats wordt, hangt o.a. af van je functie.

Hoe gaat Detron om met thuiswerken?

O.a. vanwege corona is thuiswerken bij Detron geen enkel probleem, maar maak wel goede afspraken met je collega’s en manager. Voor een aantal functies geldt dat je op (klant)locatie of een Detron-vestiging moet werken. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer, support engineer, receptioniste etc., maar ook voor veel van deze functies geldt dat je gedeeltelijk thuis kunt werken.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je solliciteert

Je krijgt een bevestiging en binnen vijf werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Het eerste contact

Goed nieuws? Dan bellen we je voor een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.

Het eerste gesprek

Een nadere kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

Het tweede gesprek

Is er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer op de inhoud in. Je praat met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nóg beter beeld van elkaar.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na jouw akkoord ontvang je je contract en kun je beginnen!

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden bij Detron eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Meer over werken bij Detron

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle staf vacatures
Toon meer verhalen