Als onderdeel van de staf werk je op de afdeling HR, Risk & Compliance, Legal, Finance, Recruitment of Marketing. Ondersteunende afdelingen die ervoor zorgen dat onze Sales- en IT-teams zich volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn. We werken veel samen met het management en zijn actief voor alle onderdelen binnen de organisatie. Dit doen we voornamelijk vanuit onze vestiging in Veenendaal, maar je komt ons ook op andere vestigingen tegen.

Ons Stafteam

Het Stafteam bestaat uit veel verschillende disciplines, die regelmatig samenwerken. Gezamenlijk streven we ernaar om de organisatie verder te brengen, door processen te optimaliseren en collega’s te ondersteunen waar gewenst.

Wat zoek jij in een baan?

Zoek jij een fijn team waar je dagelijkse werkzaamheden af kunt wisselen met leuke projecten? Dan is ons Stafteam iets voor jou! Hier kun je veel leren of juist jouw expertise binnen onze organisatie delen. Als expert binnen jouw vakgebied lever je echt toegevoegde waarde. Dat wordt erg gewaardeerd door het management en de teams die je adviseert en ondersteunt.

Waar je je werkzaamheden uitvoert, bepaal je grotendeels zelf. Je bent vrij om je agenda zo in te delen, dat het voor jou het beste werkt. Zo kun je vanuit ons kantoor werken, maar bieden wij ook faciliteiten om een thuiswerkplek in te richten. Net wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ons gezamenlijke doel

Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook ervoor zorgen dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen doen, wat ze moeten doen. Dat is het aanbieden, leveren en onderhouden van de Detron Digitale Werkplek en daarmee onze klanten tevreden te stellen. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Detronners aan het woord