Klanten laten zien dat wij de voor hen best passende digitale werkomgeving aanbieden, dat is de ambitie van ons operationsteam. Een club van professionals, altijd gebrand om de allerbeste technische oplossingen te ontwerpen en implementeren. Dit kan alleen als je op de hoogte bent van de nieuwste technieken en producten. En door knowhow op ieder vlak met elkaar te delen. Dat is hoe we werken bij Detron.

Ons Projectenteam

Ga jij dagelijkse routines liever uit de weg? Zoek je een zelfstandige en afwisselende baan, waarin elke dag anders is? Sta je graag in contact met de klant, werk je samen met collega’s en haal je het beste uit jezelf en anderen? Dan ben je van harte welkom in ons Projectenteam!

Wat zoek jij in een baan?

Als projectmanager of consultant werk je aan projecten voor klanten. Een klein project van twee dagen of een langlopend project van wel tien maanden. Van het vervangen van een netwerk tot grote full scope outsourcingsprojecten, waar je met een team van mensen op zit. Een gemiddeld projectenteam bestaat uit een projectmanager, architect, en netwerk-, implementatie-, adoptieconsultants.

Waar je je werk uitvoert, bepaal je zelf. Je werkt, zodra het weer kan, bijvoorbeeld on site bij de klant voor een kick-off, vanuit ons kantoor in Veenendaal, Den Bosch of Heerlen en/of vanuit huis. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ons gezamenlijke doel

Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook opdrachten binnen de gestelde tijd uitvoeren en succesvol realiseren. Een mooie nieuwe digitale werkomgeving realiseren voor onze klant en deze met trots kunnen overdragen aan onze collega’s van het beheerteam. Zeker zo belangrijk: met een goed gevoel naar je werk en lekker samenwerken. Dat is essentieel, want een project loopt wel eens anders dan gepland. Dat vraagt om flexibiliteit en kunnen anticiperen op uitdagingen.

De grootste uitdaging is je klant meekrijgen in het tempo van de projectuitvoering. Daar is een pragmatische en creatieve aanpak voor nodig. Zo zorgen we er samen voor dat we het project binnen de einddatum opleveren. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle vacatures

Enthousiaste Detronners aan het woord