ICT-Projecten

Klanten laten zien dat wij de voor hen best passende digitale werkomgeving aanbieden, dat is de ambitie van ons operationsteam. Een club van professionals, altijd gebrand om de allerbeste technische oplossingen te ontwerpen en implementeren. Dit kan alleen als je op de hoogte bent van de nieuwste technieken en producten. En door knowhow op ieder vlak met elkaar te delen. Dat is hoe we werken bij Detron.

Ons Projectenteam

Ga jij dagelijkse routines liever uit de weg? Zoek je een zelfstandige en afwisselende baan, waarin elke dag anders is? Sta je graag in contact met de klant, werk je samen met collega’s en haal je het beste uit jezelf en anderen? Dan ben je van harte welkom in ons Projectenteam!

  • Ons gezamenlijke doel

    Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook opdrachten binnen de gestelde tijd uitvoeren en succesvol realiseren. Een mooie nieuwe digitale werkomgeving realiseren voor onze klant en deze met trots kunnen overdragen aan onze collega's van het beheerteam. Zeker zo belangrijk: met een goed gevoel naar je werk en lekker samenwerken. Dat is essentieel, want een project loopt wel eens anders dan gepland. Dat vraagt om flexibiliteit en kunnen anticiperen op uitdagingen.

    De grootste uitdaging is je klant meekrijgen in het tempo van de projectuitvoering. Daar is een pragmatische en creatieve aanpak voor nodig. Zo zorgen we er samen voor dat we het project binnen de einddatum opleveren. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Wat zoek jij in een baan?

Als projectmanager of consultant werk je aan projecten voor klanten. Een klein project van twee dagen of een langlopend project van wel tien maanden. Van het vervangen van een netwerk tot grote full scope outsourcingsprojecten, waar je met een team van mensen op zit. Een gemiddeld projectenteam bestaat uit een projectmanager, architect, en netwerk-, implementatie-, adoptieconsultants.

Waar je je werk uitvoert, bepaal je zelf. Je werkt, zodra het weer kan, bijvoorbeeld on site bij de klant voor een kick-off, vanuit ons kantoor in Veenendaal, Den Bosch of Heerlen en/of vanuit huis. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ik ken Detron als een bedrijf, dat z’n mensen waardeert en dit ook laat blijken. Bijvoorbeeld door een reep chocolade in de brievenbus, een vraag vanuit sales of alles naar wens is bij de klant, je manager die op de koffie komt en vraagt wat hij voor jou kan betekenen, de directeur die belt om te vragen hoe het is en je feliciteert bij een geboorte. Dat zijn mooie dingen!

Bo Hinskens - IT Consultant | Detron ICT Groep

Veelgestelde vragen

Hoe is de werksfeer bij Detron?

Er heerst een gezellige, informele werksfeer binnen Detron. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende ruimte voor een lolletje. Als collega’s staan we altijd klaar voor elkaar en helpen we elkaar waar nodig.

Wat is de dresscode bij Detron?

De dresscode bij Detron is per functie verschillend. Onze technische medewerkers dragen op locatie bij de klant een blouse of polo en onze commerciële medewerkers een pak. Op het kantoor van Detron gaan collega’s meestal informeel gekleed. Afhankelijk van je functie en afspraken kun je je dus kleden op een manier die bij je past. Zorg er wel voor dat je er altijd representatief uitziet.

Hoe gaat Detron om met thuiswerken?

O.a. vanwege corona is thuiswerken bij Detron geen enkel probleem, maar maak wel goede afspraken met je collega’s en manager. Voor een aantal functies geldt dat je op (klant)locatie of een Detron-vestiging moet werken. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer, support engineer, receptioniste etc., maar ook voor veel van deze functies geldt dat je gedeeltelijk thuis kunt werken.

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden bij Detron eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle technische vacatures

Enthousiaste Detronners aan het woord