ICT-Projecten

Klanten laten zien dat wij de voor hen best passende digitale werkomgeving aanbieden, dat is de ambitie van ons operationsteam. Een club van professionals, altijd gebrand om de allerbeste technische oplossingen te ontwerpen en implementeren. Dit kan alleen als je op de hoogte bent van de nieuwste technieken en producten. En door knowhow op ieder vlak met elkaar te delen. Dat is hoe we werken bij Detron.

Ons Projectenteam

Ga jij dagelijkse routines liever uit de weg? Zoek je een zelfstandige en afwisselende baan, waarin elke dag anders is? Sta je graag in contact met de klant, werk je samen met collega’s en haal je het beste uit jezelf en anderen? Dan ben je van harte welkom in ons Projectenteam!

  • Ons gezamenlijke doel

    Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook opdrachten binnen de gestelde tijd uitvoeren en succesvol realiseren. Een mooie nieuwe digitale werkomgeving realiseren voor onze klant en deze met trots kunnen overdragen aan onze collega's van het beheerteam. Zeker zo belangrijk: met een goed gevoel naar je werk en lekker samenwerken. Dat is essentieel, want een project loopt wel eens anders dan gepland. Dat vraagt om flexibiliteit en kunnen anticiperen op uitdagingen.

    De grootste uitdaging is je klant meekrijgen in het tempo van de projectuitvoering. Daar is een pragmatische en creatieve aanpak voor nodig. Zo zorgen we er samen voor dat we het project binnen de einddatum opleveren. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Wat zoek jij in een baan?

Als projectmanager of consultant werk je aan projecten voor klanten. Een klein project van twee dagen of een langlopend project van wel tien maanden. Van het vervangen van een netwerk tot grote full scope outsourcingsprojecten, waar je met een team van mensen op zit. Een gemiddeld projectenteam bestaat uit een projectmanager, architect, en netwerk-, implementatie-, adoptieconsultants.

Waar je je werk uitvoert, bepaal je zelf. Je werkt, zodra het weer kan, bijvoorbeeld on site bij de klant voor een kick-off, vanuit ons kantoor in Veenendaal, Den Bosch of Heerlen en/of vanuit huis. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Veelgestelde vragen

Waar is Detron gevestigd?

Het hoofdkantoor van Detron is gevestigd in Veenendaal. Hier zijn meerdere disciplines gevestigd. Daarnaast hebben wij kantoren in Raamsdonksveer, Heerlen en Barneveld. Wat je standplaats wordt, hangt o.a. af van je functie.

Hoe gaat Detron om met thuiswerken?

O.a. vanwege corona is thuiswerken bij Detron geen enkel probleem, maar maak wel goede afspraken met je collega’s en manager. Voor een aantal functies geldt dat je op (klant)locatie of een Detron-vestiging moet werken. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer, support engineer, receptioniste etc., maar ook voor veel van deze functies geldt dat je gedeeltelijk thuis kunt werken.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je solliciteert

Je krijgt een bevestiging en binnen vijf werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Het eerste contact

Goed nieuws? Dan bellen we je voor een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.

Het eerste gesprek

Een nadere kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

Het tweede gesprek

Is er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer op de inhoud in. Je praat met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nóg beter beeld van elkaar.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na jouw akkoord ontvang je je contract en kun je beginnen!

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden bij Detron eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Over werken bij Detron

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle technische vacatures