Klanten het vertrouwen geven dat hun ICT in goede handen is, dat is de ambitie van ons operationsteam. Een club van professionals, altijd gebrand om de allerbeste technische oplossingen te vinden. Dit kan alleen als je de ruimte krijgt om samen te werken en van elkaar te leren. En door knowhow op ieder vlak met elkaar te delen; advies, integratie en beheer. Dat is hoe we werken bij Detron.

Ons Beheerteam

Ons Beheerteam bestaat uit een aantal disciplines, waar jij je technische kennis volledig in kwijt kunt. Binnen het team werken zowel systeembeheerders (Microsoft en Linux) als netwerkbeheerders. Beide teams opereren in de derde lijn en lossen verstoringen op in complexe IT-omgevingen.

Weet jij met een klantgerichte instelling en technische kennis problemen feilloos op te lossen? Heb je ruime kennis, maar ben je nog niet klaar in je ontwikkeling? Dan is het beheerteam geknipt voor jou.

Wat zoek jij in een baan?

Als beheerder vind je het heerlijk om verstoringen in complexe IT-omgevingen op te lossen, maar liever nog voorkom je ze. Met jouw kennis weet je verstoringen snel te detecteren en vind je er een juiste oplossing voor. Wij zijn altijd in beweging en je denkt graag mee over hoe we onze werkwijze en processen nog beter kunnen inrichten.

Waar jij je werkzaamheden uitvoert, bepaal je zelf. Je werkt, zodra het weer kan, bijvoorbeeld twee dagen op ons kantoor in Veenendaal of Heerlen en de andere dagen vanuit thuis. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ons gezamenlijke doel

Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook storingen voorkomen en oplossen en een uitstekende klanttevredenheid behalen. De grootste uitdagingen hierbij zijn klanten goed uitvragen over wat er speelt en de complexiteit binnen klantomgevingen. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle vacatures

Enthousiaste Detronners aan het woord