ICT Beheer

Klanten het vertrouwen geven dat hun ICT in goede handen is, dat is de ambitie van ons operationsteam. Een club van professionals, altijd gebrand om de allerbeste technische oplossingen te vinden. Dit kan alleen als je de ruimte krijgt om samen te werken en van elkaar te leren. En door knowhow op ieder vlak met elkaar te delen; advies, integratie en beheer. Dat is hoe we werken bij Detron.

Ons Beheerteam

Ons Beheerteam bestaat uit een aantal disciplines, waar jij je technische kennis volledig in kwijt kunt. Binnen het team werken zowel systeembeheerders (Microsoft en Linux) als netwerkbeheerders. Beide teams opereren in de derde lijn en lossen verstoringen op in complexe IT-omgevingen.

Weet jij met een klantgerichte instelling en technische kennis problemen feilloos op te lossen? Heb je ruime kennis, maar ben je nog niet klaar in je ontwikkeling? Dan is het beheerteam geknipt voor jou.

  • Ons gezamenlijke doel

    Ons gezamenlijke doel is organisaties met onze Digital Workspace efficiënt laten samenwerken en optimaal presteren. Dat betekent ook storingen voorkomen en oplossen en een uitstekende klanttevredenheid behalen. De grootste uitdagingen hierbij zijn klanten goed uitvragen over wat er speelt en de complexiteit binnen klantomgevingen. Ga jij deze uitdaging graag aan? Bekijk onze vacatures eens.

Wat zoek jij in een baan?

Als beheerder vind je het heerlijk om verstoringen in complexe IT-omgevingen op te lossen, maar liever nog voorkom je ze. Met jouw kennis weet je verstoringen snel te detecteren en vind je er een juiste oplossing voor. Wij zijn altijd in beweging en je denkt graag mee over hoe we onze werkwijze en processen nog beter kunnen inrichten.

Waar jij je werkzaamheden uitvoert, bepaal je zelf. Je werkt, zodra het weer kan, bijvoorbeeld twee dagen op ons kantoor in Veenendaal of Heerlen en de andere dagen vanuit thuis. Wat jij fijn vindt en wat op dat moment het beste uitkomt.

Ik ken Detron als een bedrijf, dat z’n mensen waardeert en dit ook laat blijken. Bijvoorbeeld door een reep chocolade in de brievenbus, een vraag vanuit sales of alles naar wens is bij de klant, je manager die op de koffie komt en vraagt wat hij voor jou kan betekenen, de directeur die belt om te vragen hoe het is en je feliciteert bij een geboorte. Dat zijn mooie dingen!

Bo Hinskens - IT Consultant | Detron ICT Groep

Veelgestelde vragen

Hoe is de werksfeer bij Detron?

Er heerst een gezellige, informele werksfeer binnen Detron. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende ruimte voor een lolletje. Als collega’s staan we altijd klaar voor elkaar en helpen we elkaar waar nodig.

Wat is de dresscode bij Detron?

De dresscode bij Detron is per functie verschillend. Onze technische medewerkers dragen op locatie bij de klant een blouse of polo en onze commerciële medewerkers een pak. Op het kantoor van Detron gaan collega’s meestal informeel gekleed. Afhankelijk van je functie en afspraken kun je je dus kleden op een manier die bij je past. Zorg er wel voor dat je er altijd representatief uitziet.

Hoe gaat Detron om met thuiswerken?

O.a. vanwege corona is thuiswerken bij Detron geen enkel probleem, maar maak wel goede afspraken met je collega’s en manager. Voor een aantal functies geldt dat je op (klant)locatie of een Detron-vestiging moet werken. Denk bijvoorbeeld aan functies als engineer, support engineer, receptioniste etc., maar ook voor veel van deze functies geldt dat je gedeeltelijk thuis kunt werken.

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden bij Detron eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle technische vacatures