José van Avendonk begon 19 jaar geleden als telefoniste bij Finntax, waar een grote “kleine” leermeester haar alle kneepjes van het vak leerde. In 2009 werd ze uitgeroepen tot de beste telefoniste van Noord-Brabant! En inmiddels is ze een echte duizendpoot op onze locatie in Raamsdonksveer.

“Ik ben telefoniste, receptioniste, gastvrouw, facilitair manager én preventiemedewerkster tegelijk. Daarnaast organiseer ik heel veel leuke bijeenkomsten voor zowel relaties als collega’s”. Dat is best veel, maar ik vind alles wat ik doe even leuk. Had ik maar iets wat ik minder leuk vond, dan kon ik ook makkelijker keuzes maken,” vertelt ze lachend.

Een praatje kan altijd

José staat bij Detron bekend als enorm betrokken en behulpzame collega met oprechte interesse in haar medemens. José: “Als ik zie dat een collega niet lekker in zijn vel zit, dan neem ik altijd even de tijd om naar diegene te luisteren zonder te oordelen. Zo’n gesprek lucht vaak op, waarna die collega weer met een fijner gevoel aan het werk kan gaan.” Die openhartigheid komt door een stukje vertrouwen wat José in de loop der jaren heeft opgebouwd. Een praatje maken dat doet ze met alle gasten. “Ik probeer ervoor te zorgen dat iedereen zich hier op haar of zijn gemak voelt,” gaat José verder.

Beter een goede buur…

José loopt regelmatig een rondje om te kijken of er nieuwe bedrijven op het Industrieterrein bijkomen. Dan nodig ik ze graag uit om een keertje koffie bij ons te komen drinken. Misschien hebben we elkaar ooit nog eens nodig. Een goede buur is dan handig! Laatst hadden we een kleine hoogwerker nodig en ben ik even naar de buurman gelopen. Natuurlijk was hij bereid ons te helpen. En als hij een keertje hulp nodig heeft, zijn wij natuurlijk ook bereid om hem te helpen.”

Als de directie in Raamsdonksveer langskomt, vragen ze altijd hoe het met je gaat. Dat is de oprechte interesse, die zo kenmerkend is. Bij Detron ben je geen nummer, maar een mens die er mag zijn en wordt gewaardeerd. 

José van Avendonk - Receptioniste

Een stapje extra

Waar haar hart voor Detron vandaan komt? “Dat is een stukje waardering vanuit de organisatie. Detron is daar heel goed in, vind ik. Iedereen heeft af en toe een schouderklopje nodig. En op het moment dat ik het nodig heb, is Detron er voor mij. Als de directie in Raamsdonksveer langskomt, vragen ze altijd hoe het met je gaat. Dat is de oprechte interesse, die zo kenmerkend is. Bij Detron ben je geen nummer, maar een mens die er mag zijn en wordt gewaardeerd. Een stapje extra zetten, doe ik dan graag,” aldus José.

Is Detron dé nieuwe stap voor jou?

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!

Bekijk alle vacatures

Detronners aan het woord