Werkplekcoach Foxy

Het succes van de Detron Digital Workspace staat of valt grotendeels met adoptie: de bereidheid van medewerkers om optimaal gebruik te maken van hun digitale werkplek. Om hiervoor te zorgen, werken we met persona’s (werkstijlen). Elke werkstijl vraagt een andere inrichting van de digitale werkplek, selfservice portal, wijze van communiceren, trainen en werkplekondersteuning. Foxy kan hierbij van grote waarde zijn.

Lees verder

Geautomatiseerde interactieve chatbot

Foxy is een geautomatiseerde, interactieve chatbot met e-learning, die je medewerkers helpt met vragen bij het gebruik van de Digital Workspace. Foxy is geïntegreerd in Microsoft Teams en de interactie loopt via de chatfunctie. Je stelt eenvoudig je vraag en Foxy geeft gerichte antwoorden in tekst, vaak ondersteund met een kort filmpje. Door het gebruik wordt Foxy steeds slimmer. Als ze het antwoord (nog) niet weet, speelt ze de vraag door naar een (interne) key-medewerker. Foxy geeft inzicht in digitale vaardigheden van jouw organisatie. Hierop kun je vervolgens het aanbod van trainingen e.d. afstemmen.

Aan de slag met Foxy

Aan de hand van een analyse én aan de hand van vragen die je stelt komt Foxy met een persoonlijk leerpad. Stel je bijvoorbeeld veel vragen over spreadsheets, dan doet Foxy je een individueel voorstel over het gebruik van Excel. Het niveau van de training wordt aangepast aan het kennisniveau van de medewerker. Foxy biedt bovendien heldere dashboards over het gebruik en het kennisniveau van je medewerker(s).

Wat heb je aan Foxy?

  • Snel en gemakkelijk een antwoord op je vragen
  • Meer zelfredzaamheid
  • 24/7 beschikbaar
  • Hoge medewerkerstevredenheid
  • Inzicht en ontwikkeling in het digitale kennisniveau van je medewerkers
  • Inzicht in de ontwikkeling van vaardigheden van je medewerkers

Veelgestelde vragen

Wat bedoelen jullie met ‘de werkwijze van de gebruiker staat altijd centraal’?

Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Waarom vinden jullie gebruikersadoptie belangrijk?

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Gebruikersadoptie is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken en te trainen, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Kunnen externe applicaties worden geïntegreerd in de Digital Workspace?

Een belangrijk voordeel van onze architectuur is dat we alle type platformen eenvoudig en veilig kunnen ontsluiten. Je gaat dus direct aan de slag met je digitale werkplek, zonder de achterliggende infrastructuur en applicaties aan te hoeven pakken. We bieden alle applicaties op een uniforme en eenvoudige manier aan in de Digital Workspace, ongeacht waar de applicatie vandaan komt. Meer over application hosting hierover lees je hier

Ben ik met de Digital Workspace verzekerd van een veilige digitale werkplek?

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Lees hier alles over security binnen de Digital Workspace. 

 

Kunnen mijn medewerkers ook bellen met de Digital Workspace?

De communicatiemogelijkheden binnen de Digital Workspace zijn eindeloos: voice (mobiel/vast), videobellen, instant messaging, e-mail, agenda, presence, schermen en documenten delen. En door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceer je gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop. Door de integratie van alle functionaliteiten op het gebied van communicatie én samenwerking, beschik je altijd en overal over je applicaties en bestanden. Lees hier meer over al onze communicatie-oplossingen.