Thema's

Detron zorg-ICT: de mens altijd centraal

Marktwerking en extramuralisering. Maar ook politieke en financiële uitdagingen. Detron begrijpt het zorgproces en weet wat er speelt.

Meer weten? Neem contact op met Jan-Joris

Jan-Joris de Wolf, Healthcare specialist
T: 088 4461 476
LinkedIn


De mens centraal: cliënten én medewerkers

Meer zorg leveren met minder mensen, dat is de uitdaging waar de zorg zich voor gesteld ziet. Automatisering van het zorgproces lijkt hierop het antwoord. Zonder de menselijke kant van de zorg uit het oog te verliezen. Slimme ICT helpt medewerkers om flexibel en efficiënt te werken. Aan het bed, op kantoor, thuis, onderweg of waar dan ook. Technologische oplossingen zoals domotica, alarmering, leefcirkels, dwaaldetectie en preventie stellen kwaliteit van leven, zelfstandigheid en eigen regie van de cliënt centraal. Het Detron Zorgteam helpt je organisatie vooruit.

Zorguitdagingen van nu

De zorg is continu in beweging en wordt steeds meer gedomineerd door vraaggestuurde zorg en budgetregels. Dit in combinatie met een steeds grotere vraag naar flexibiliteit. Neem daarbij de extra uitdaging van extramuralisering en minder personeel. Slimme ICT kan je daadwerkelijk vooruit helpen. Werk samen met een full-service dienstverlener, die je uitdagingen begrijpt. Detron adviseert, levert, implementeert en beheert. En beschikt over eigen, veilige datecenters in Nederland.

Oplossingen voor de zorg

Detron helpt je met de invulling van al je algemene ICT-behoeften. Denk aan een optimale bereikbaarheid en aan tijd-, plaats- en device-onafhankelijk werken. Veiligheid en continuïteit staan hierbij centraal. Het Detron Zorgteam is daarnaast helemaal thuis in communicatie-oplossingen specifiek voor de zorg. Om het zorgproces efficiënter te maken en een zorginfrastructuur te realiseren, waar alle ketenpartijen gebruik van maken. Zorginstellingen, professionals, mantelzorgers, woningbouwverenigingen, wijkalarmeringen en natuurlijk de cliënten zelf.

Inspelen op veranderende zorgbehoeften

Senioren die langer zelfstandig blijven wonen. Dementerende ouderen. Verstandelijk gehandicapten. Woongroepen. Zorgboerderijen. Met een flexibel en slim zorgsysteem en cliëntgebonden oplossingen speel je optimaal in op veranderende zorgbehoeften. Detron helpt je om de totale communicatie binnen je organisatie in kaart te brengen, te koppelen en te integreren. We maken deze informatie altijd en overal toegankelijk. En zorgen voor eenvoudig beheer. Dat werkt wel zo efficiënt en verbetert de zorg.

Moeten we ons zorgen gaan maken over de zorg?

Sommigen maken zich zorgen over de toenemende vergrijzing en de druk op zorgprofessionals, die dat mee zich meebrengt. Anderen zijn juist heel positief, vanwege de vele innovaties die er op dit moment plaatsvinden.

Lees de blog

Waarom kies je voor het Detron Zorgteam?

Detron levert ICT die aansluit op jouw organisatie. Het Detron Zorgteam kent de zorg door en door en weet wat er speelt. Dat praat en werkt wel zo makkelijk. Samen gaan we voor de beste oplossingen om je organisatie te ondersteunen en vooruit te helpen. Met het Slim Langer Thuis concept of met onze managed service voor endpoints In Control bijvoorbeeld. Of met het Slim Langer Thuis Concept.

Daarom Detron

  • Uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met IT, telecom en zorgoplossingen.
  • Vertrekpunt van iedere samenwerking is de ICT-roadmap die we samen met jou maken
  • Ons Zorgteam is helemaal thuis in de zorg
  • Detron maakt alleen gebruik van proven technology
 

Neem contact op met het Detron zorgteam

Enkele van onze klanten uit de zorg