Digitale werkplek

De industriebranche kent vele werkprocessen en de supply chain is van groot belang voor de continuïteit. De business applicaties dragen bij aan kostenverlaging en efficiënt produceren. Daarom is de beschikbaarheid daarvan van essentieel belang. De Digital Workspace ontsluit deze applicaties en is de innovatieve werkplek voor bedrijven om optimaal te kunnen produceren, samenwerken en communiceren. Altijd, overal en veilig. Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van jouw medewerkers altijd centraal. Als bedrijf faciliteer je je medewerkers met een geoptimaliseerde werkplek, waardoor ze altijd en overal over de juiste informatie en hun applicaties beschikken.

Veilig en gemakkelijk samenwerken

De Digital Workspace heeft één hoofddoel: veilig en gemakkelijk samenwerken, communiceren en bestanden delen. Via één centrale portal kom je in je digitale werkplek, waarin je alle voor jou relevante data en applicaties vindt. Denk aan SAP, Navision en CADCAM.

Veilig en gemakkelijk samenwerken

Het werkt altijd en overal 

De Digital Workspace is volledig browser-based en werkt op alle typen apparaten met een recente browser en een stabiele internetverbinding, bijvoorbeeld een iPhone/iPad of een handheldscanner. Het maakt niet uit of je op de vorkheftruck, het magazijn of bij de planning werkt. Voor een optimale werkplekbeleving past de interface zich aan je device aan; responsive & context aware.

Opgebouwd rondom Microsoft 365

De Digital Workspace biedt een zorgvuldig afgestemde combinatie van alle functionaliteiten en oplossingen, die jij als medewerker nodig hebt om je werk makkelijk en veilig uit te voeren. Je logt slechts in één keer in en kunt aan de slag. De Digital Workspace is opgebouwd rondom het Microsoft 365 portfolio en wordt aangevuld met de benodigde functionaliteiten rondom printing, device management, digitale werkplekcoach, online portal, dataopslag, back-up-faciliteiten, Teams-calling en het ontsluiten van applicaties.

Self-service portal, servicedesk en WorkplaceBuddy

  • In de self-service portal regel je eenvoudig heel veel zaken zelf. Denk aan het aanvragen van applicaties, het aanpassen van je wachtwoord of toegang tot data aanvragen. Maar ook niet IT-gerelateerde zaken, zoals het laten repareren van je smartphone. Kom je er niet uit, dan staat onze servicedesk voor je klaar. Of raadpleeg de digitale werkplekcoach WorkplaceBuddy.

Ontmoet Foxy

Wat biedt de Digital Workspace jou?

  • Een intuïtieve werkplek, prettig en eenvoudig in het gebruik
  • Eenvoudig samenwerken, bestanden delen en communiceren
  • Self-service portal en servicedesk voor maximale gebruikerstevredenheid
  • Hoge mate van automatisering bij autorisatie en gebruikersmutaties
  • Hoge mate van automatisering bij in-, door- en uitstroomprocedures van medewerkers
  • Hoge mate van schaalbaarheid; resources en kosten, nooit te veel betalen
  • Gebruik marktstandaarden/ geen leverancier lock-in
  • Verhogen van zelfredzaamheid met Workplacebuddy, de digitale werkplekcoach
  • Adoptie ondersteuning voor (nieuwe) functionaliteiten

Veelgestelde vragen

Wat bedoelen jullie met ‘de werkwijze van de gebruiker staat altijd centraal’?

Binnen de Digital Workspace staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden. Samen bepalen we de werkstijlen van je medewerkers. Elke stijl scoort specifiek op het gebied van mobiliteit, data, samenwerken, IT-afhankelijkheid en support. Deze scores en de voorkeuren van je medewerkers bepalen uit welke werkplek- en communicatiemiddelen de Digital Workspace bestaat. De mens is altijd het uitgangspunt.

Waarom vinden jullie gebruikersadoptie belangrijk?

Investeren in een digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt ook de zekerheid dat het veilig is en dat je medewerkers er gebruik van maken. Gebruikersadoptie is nodig, omdat de Digital Workspace een nieuwe manier van werken en communiceren met zich mee kan brengen. Door je medewerkers van begin af aan te betrekken en te trainen, zien ze de voordelen en het gemak van de digitale werkplek en gaan ze graag mee werken.

Kunnen externe applicaties worden geïntegreerd in de Digital Workspace?

Een belangrijk voordeel van onze architectuur is dat we alle type platformen eenvoudig en veilig kunnen ontsluiten. Je gaat dus direct aan de slag met je digitale werkplek, zonder de achterliggende infrastructuur en applicaties aan te hoeven pakken. We bieden alle applicaties op een uniforme en eenvoudige manier aan in de Digital Workspace, ongeacht waar de applicatie vandaan komt. Meer over application hosting hierover lees je hier

Ben ik met de Digital Workspace verzekerd van een veilige digitale werkplek?

Beveiliging is een geïntegreerd en fundamenteel onderdeel van de Digital Workspace. Geen vraagstuk, maar een keiharde voorwaarde bij alles wat we doen. Lees hier alles over security binnen de Digital Workspace. 

 

Kunnen mijn medewerkers ook bellen met de Digital Workspace?

De communicatiemogelijkheden binnen de Digital Workspace zijn eindeloos: voice (mobiel/vast), videobellen, instant messaging, e-mail, agenda, presence, schermen en documenten delen. En door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceer je gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop. Door de integratie van alle functionaliteiten op het gebied van communicatie én samenwerking, beschik je altijd en overal over je applicaties en bestanden. Lees hier meer over al onze communicatie-oplossingen. 

Whitepaper: ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’

Thuiswerken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor is de afgelopen tijd de norm geworden; het nieuwe normaal. Maar wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een digital workspace? Wat zijn de voor- en nadelen? En waar moet je allemaal op letten?

Download hier het gratis whitepaper ‘De Detron Digital Workspace: alles wat je wilt weten’:

Download het whitepaper

Detron in de Industriebranche

Detron levert technologie die aansluit op jouw bedrijf en processen. Met onze jarenlange ervaring kent Detron de Industriebranche door en door en weet wat er speelt. Dat praat en werkt wel zo makkelijk. Samen gaan we voor de beste oplossingen om jouw processen te ondersteunen en vooruit te helpen. 

Het Detron team is helemaal thuis in communicatie- en werkplekoplossingen specifiek voor de industrie. Om het productieproces efficiënter te maken en een geoptimaliseerde werkplek te realiseren, door de gehele productieketen heen.

Meer over onze aanpak